H δήλωση της χρονιάς: Η Kim Kardashian επιτέλους παραδέχεται αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν

Γωγώ Φούντα
H δήλωση της χρονιάς: Η Kim Kardashian επιτέλους παραδέχεται αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν

Είστε έτοιμοι;

Τα τελευταία χρόνια, ένα μυστήριο πλανάται πάνω από την ξένη showbiz, το οποίο έχει να κάνει με την Kim Kardashian, και το διασημότερο σημείο πάνω στο κορμί της, που φυσικά είναι τα οπίσθιά της! Και μπορεί η reality star να έχει βγάλει άπειρα χρήματα στο... όνομα της πίσω όψης της, δεν παραδέχτηκε όμως ποτέ της αν πραγματικά έχει βάλει εμφυτεύματα ή όλο αυτό το... θέαμα ανήκει αποκλειστικά και μόνο στη φύση.

Και να, που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει τη δήλωση που όλοι περιμέναμε. Ναι κυρίες και κύριοι, η Kim τις έχει κάνει τις ενεσούλες της. Βέβαια, υποψιαζόμαστε ότι είπε την μισή αλήθεια, μιας και τα λόγια της ήταν ακριβώς αυτά: «Ακριβώς δίπλα από το σπίτι μου, μένει ένας εξαιρετικός δερματολόγος, ο οποίος με συμβούλευσε να αρχίσω τις ενέσεις κορτιζόνης, προκειμένου να αντιμετωπίσω την ψωρίαση. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι ενέσεις γίνονταν στα οπίσθια και δυστυχώς το φάρμακο ήταν τόσο βαρύ, που μου άφηνε σημάδια και ουλές. Ουλές οι οποίες φαίνονταν καμιά φορά ακόμα και μέσα από τα φορέματά μου, όπως συνέβη με εκείνο το μπλε φόρεμα», είπε.

hjftyfhy

Εχμμ μπορεί και να την πιστεύουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας. Και εντάξει, τις ουλές τις δικαιολόγησε, το μέγεθος πώς; Μήπως απλά είπε μία ιστορία για να την αφήσουν ήσυχη;