5 ακραία πράγματα που ΜΟΝΟ από την Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσαμε να δεχτούμε

Γωγώ Φούντα
5 ακραία πράγματα που ΜΟΝΟ από την Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσαμε να δεχτούμε

Γιατί έχει το ταλέντο να τα κάνει όλα καλά

Ναι, επιτέλους, η μέρα που περίμεναν όσοι λατρεύουν την τηλεόραση-οι γνωστοί τηλεορασάκηδες-έφτασε, μιας και χθες είχαμε τις πρεμιέρες της συντριπτικής πλειονότητας των ψυχαγωγικών προγραμμάτων. Σε μία χρονιά, πιο αβέβαιη και από την πορεία της Εθνικής μας στο Μουντιάλ, όπου οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί ίσως και να μην... πουν Καλή Χρονιά-σκληρό-οι αγαπημένοι μας τηλεοπτικοί stars, έβαλαν χθες τα καλά τους, φόρεσαν το πιο εγκάρδιο χαμόγελό τους-η καρδούλα τους το ξέρει-και κήρυξαν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν-όσο αυτή διαρκέσει-. Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, την προσοχή όλων τράβηξε για ακόμη μία χρονιά η βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει μάλλον βρει την μυστική συνταγή να κρατάει το ενδιαφέρον του κόσμου αναλλοίωτο. Αδυνατισμένη, όμορφη και αυθόρμητη-όπως πάντα-μίλησε για τη στενάχωρη κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση, με το δικό της ευχάριστο και γλυκό τρόπο. Κι εμείς παρακολουθώντας τη, προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε ακριβώς το μυστικό της επιτυχίας της-μάλλον είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων-είναι σίγουρα... gifted-με τον προβληματισμό να καταλήγει στο ότι είναι η μοναδική περσόνα της εγχώριας showbiz, από την οποία θα δεχόμασταν το... οτιδήποτε! Και για να είμαστε ακριβείς, διότι εμείς μιλάμε με παραδείγματα, σκεφτήκαμε 5 ακραία και άκρως χιουμοριστικά πράγματα, τα οποία η Ελένη, θα έκανε καλύτερα από τον καθένα!

1. Να βγει στην εκπομπή με πιτζάμες, παντόφλες και άβαφη: Έχει αποδείξει-χρόνια τώρα-ότι δε διστάζει να τσαλακωθεί και να δείχνει και πάλι αψεγάδιαστη! Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη, ότι είναι και μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα οποία έχουν τις δικές τους ανάγκες και απαιτήσεις, η Ελένη μία μέρα δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί καταλλήλως για την εκπομπή της. Και επειδή ως γνωστόν, αρκεί απλά και μόνο να εμφανιστεί κάπου και να μιλήσει, η αμφίεσή της θα είναι η γνωστή out of bed, με το νυχτικό και φυσικά τις παντόφλες της. Εννοείται η παντελής απουσία μακιγιάζ και... κομμωτικής παρέμβασης-όσο πιο ατημέλητη τόσο το καλύτερο-και κάπως έτσι, την επόμενη μέρα το μετρό θα κατακλυστεί με γυναίκες που θα έχουν αντιγράψει πιστά την πρότασή της. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ!

eleni1

2. Να κάνει προξενιά: Και ποιος δε θα ήθελε, να του συστήσει τον άνθρωπο της ζωής του η Ελένη Μενεγάκη; Χρόνια υπέρμαχος του έρωτα και της οικογένειας, θα ήταν τέλεια στον ρόλο της διαμεσολαβήτριας ώστε όλο και περισσότερες μοναχικές ψυχούλες να βρίσκουν το έτερον ήμισυ. Φυσικά θα γινόταν κουμπάρα για εξτρά γκλαμουριά και λάμψη στο μυστήριο και κάτι μας λέει ότι τα ζευγάρια που θα δημιουργούσε θα άντεχαν στο χρόνο και στις αντιξοότητες της σημερινής εποχής. Plus: Είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να πείσει την Angelina να δεχτεί και πάλι πίσω το Brad. Και μάλιστα με χαρά!

3. Να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος: Όχι συγνώμη αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι σε περίπτωση που εμφανιζόταν σε ένα από τα πολλά Εurogroups που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια, πολύ δύσκολα θα ήταν κάποιος σε θέση να της πει όχι και να της αρνηθεί βοήθεια για την ταλαιπωρημένη Ελλαδίτσα. Με κύριο όπλο την τσαχπινιά και την ομορφιά της θα κατάφερνε πολύ εύκολα να πείσει ακόμα και τους πιο σκληροπυρηνικούς να... κάνουν και λίγο τα στραβά μάτια. Σίγουρα θα τα κατάφερνε πολύ καλύτερα από πολλούς. PS: Ζούμε για τη στιγμή όπου γελώντας θα αρχίσει να σπρώχνει το Σόιμπλε και εκείνος απλά θα την κοιτάζει με το χαμόγελο στα χείλη.

eleni3

4. Να καλέσει στην εκπομπή της την Μέρκελ και να τη φέρει και σε δύσκολη θέση: Η Άνγκελα είναι μία γυναίκα που... τρέμουν όλοι μιας και δίνει την εντύπωση ότι από στιγμή σε στιγμή θα μεταμορφωθεί σε κάτι απόκοσμο και θα αρχίσει να μας κυνηγάει. Τη σκληροπυρηνική αυτή πολιτικό λοιπόν, η Ελένη θα καλούσε με χαρά στο πλατό της και μάλιστα θα αδιαφορούσε για τις... δεισιδαιμονίες που τη συνοδεύουν. Θα βλέπαμε λοιπόν την Άνγκελα να φτιάχνει εύκολες συνταγές για το γραφείο, πάντα υπό την καθοδήγηση του σεφ της εκπομπής, Γιώργου Τσούλη, να σχολιάζει την ελληνική showbiz-και σίγουρα τις έρευνες του Γρηγόρη-, να δίνει στιλιστικές συμβουλές (τα σακάκια της έχουν αφήσει ιστορία) και τελικά θα κατέληγε να κάνει το μοντέλο για το Βασίλη Μπουλούμπαση, ο οποίος θα έδειχνε τις νέες τάσεις στα μαλλιά, για τις γυναίκες που είναι και επαγγελματίες και μανούλες (εδώ η Άνγκελα ίσως δοκίμαζε και για πρώτη φορά στη ζωή της extensions)!

eleni4

5. Να βγάλει εκπομπή από το σπίτι της: Είναι γνωστό ότι η Ελένη προστατεύει την οικογένειά της και δη τα παιδιά της με νύχια και με δόντια, μιας και έχει απαγορεύσει να φαίνονται οπουδήποτε τα πρόσωπά τους. Ωστόσο, μία εκπομπή με απευθείας σύνδεση από το σπίτι της, μάλλον θα έκανε-και πανεύκολα- ρεκόρ τηλεθέασης καθώς όλοι θα ήθελαν να τη δουν πώς είναι στον προσωπικό της χώρο. Αν μάλιστα ακουστεί και το κλάμα της μικρής Μαρίνας από μέσα, τότε η επιτυχία είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.