Η star ζει ένα δράμα! Ο φίλος της άφησε έγκυο την πρώην του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star ζει ένα δράμα! Ο φίλος της άφησε έγκυο την πρώην του

Μα να μη μπορεί να φτιάξει τη ζωή της με τίποτα;

Τη συγκεκριμένη οικογένεια κάποιος πρέπει να την έχει καταραστεί δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η ατυχία που τη δέρνει. Η μία κόρη πέφτει θύμα ληστείας, η άλλη εκεί που κάνει μία καινούργια αρχή γίνεται κάτι και καταστρέφονται τα πάντα.

Όπως πολύ καλά κατάλαβες αναφερόμαστε στην οικογένεια Kardashian και συγκεκριμένα στην Khloe, η οποία δεν λέει να βρει ησυχία. Από τη μία ο πρώην της Lamar Odom, από την άλλη η καινούργια είδηση που έσκασε, πόσα να αντέξει πια και αυτό το κορίτσι.

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωση πως η star και ο μπασκετμπολίστας είναι μαζί φήμες ανέφεραν, πως η πρώην του Tristan, Jordan Craig είναι έγκυος. Τα νέα επιβεβαιώθηκαν την Κυριακή όπου και πραγματοποιήθηκε το baby shower της εγκυμονούσας με φωτογραφίες στο Instagram.

khloe kardashian boyfriend tristan thompson ex pregnant 03

Αν και η ίδια δεν έχει κάνει ακόμα καμία αναφορά στον πατέρα του παιδιού, το μοντέλο ήταν μαζί με τον μπασκετμπολίστα περίπου τέσσερις μήνες πράγμα που καθιστά την πατρότητα πολύ πιθανή. Το μοντέλο αποκάλυψε μάλιστα πως περιμένει αγόρι. Ποιος είναι άραγε ο πατέρας. Κάποιες πηγές μάλιστα ισχυρίζονται πως ο Tristan παράτησε τη Jordan για την Khloe.

2016 10 10 2

Πόσα θα τραβήξει ακόμη αυτό το κορίτσι; Υπόμονη!

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.