Miranda Kerr: Η επόμενη μέρα μετά τη ληστεία και οι νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Miranda Kerr: Η επόμενη μέρα μετά τη ληστεία και οι νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν

Επιδημία έχει πέσει;

Τον τελευταίο καιρό ο κόσμος του Hollywood «βομβαρδίζεται» συνεχώς από παντού και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Μία το διαζύγιο των Brangelina, μία η ένοπλη ληστεία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Kim Kardashian, σειρά είχε η Miranda Kerr, η οποία κι εκείνη έπεσε θύμα κλοπής στο σπίτι της στο Malibu.

miranda kerrintruder break in stabbing shooting malibu mansion pics 1

Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του supermodel στο Malibu, με τους γείτονες να αναφέρουν, πως αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα. Ένας κοντινός γείτονας μάλιστα, άκουσε ιδιαίτερη φασαρία και πυροβολισμούς έξω από το σπίτι της Kerr και γι’ αυτό και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

miranda kerrintruder break in stabbing shooting malibu mansion pics 8

Ένας από τους αστυνομικούς μάλιστα ανέφερε, πως ούτε η Miranda Kerr, ούτε ο 5χρονος γιος της Flynn ήταν στο σπίτι, όταν συνέβη το περισστατικό. Η βίαιη σκηνή εκτυλίχθηκε, όταν ο φύλακας της ασφάλειας, παρατήρησε κάποιον άγνωστο άντρα να προσπαθεί να μπει στο σπίτι.

miranda kerrintruder break in stabbing shooting malibu mansion pics 5

Μάλιστα, υπήρξε και καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών με τον άντρα της ασφάλειας να προσπαθεί να εμποδίσει τον εισβολέα να περάσει στην περιοχή του σπιτιού. Πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν, πως ο άντρας της ασφάλειας τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε τον εισβολέα τρεις με τέσσερις φορές, στο κεφάλι , το στήθος και τα πόδια. Η σφαίρα στο κεφάλι όμως δεν διείσδυσε βαθειά ώστε να προκαλέσει θανατηφόρα πρροβλήματα.

Οι δυο τους, αφού εφτασε η αστυνομία, διακομίστηκαν στο τοπικό νοσοκομείο, όπου και τέθηκαν υπό κρίσιμη κράτηση μετά τον έντονο καβγά τους.