Η κίνηση αυτή του Tyga θα κάνει σίγουρα έξω φρενών την Kylie Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση αυτή του Tyga θα κάνει σίγουρα έξω φρενών την Kylie Jenner

«Προδοσία» δεύτερη φορά;

Η Kylie Jenner μπορεί να ζει σε έναν δικό της κόσμο και να μην ασχολείται ιδιαίτερα με τα προβλήματα της οικογένειας της, απ’ ότι φαίνεται όμως, και με τον Tyga δεν πρέπει να ασχολείται και πολύ.

Οπότε δεν ξέρουμε κατά πόσο θα έχει δίκιο αν νευριάσει με αυτή την κίνηση του ράπερ. Ο 26χρονος ράπερ παρευρέθηκε στη Νέα Υόρκη στις 13 Οκτώβρη σε ένα event και παρά το γεγονός, πως η Kylie δεν ήταν μαζί του εκείνος πέρασε όλη τη βραδιά κάνοντας παρέα με την 25χρονη Teyana Taylor, τη φημολογούμενη και ως φλερτ του, η οποία πρόκειται να παντρευτεί τον NBAer, Iman Shumpert.

tyga cheating kylie jenner teyana taylor hooking up flirting pics 5

Από τότε που η Taylor είχε συμμετάσχει σε ένα βίντεοκλιπ του Tyga κράτησαν πολύ στενή επαφή, περισσότερη ίσως από όση θα ένιωθε άνετα η Kylie, ενώ το «φλερτ» τους ξεκινάει από το Halloween party που διοργάνωσαν πέρυσι οι δυο τους.

Στο event στη Νέα Υόρκη αν και απέφευγαν να φωτογραφηθούν μαζί, ήταν οι δυο τους καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς. Έφτασαν μαζί και έυγαν μαζί από την πίσω πόρτα, έτσι δεν θα μπορούσε κάποιος να τους φωτογραφίσει, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Φυσικά και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tyga «κατηγορείται», πως απάτησε την Kylie. Για να δούμε όμως, πως θα αντιδράσει η reality star στο άκουσμα αυτών των νέων;