«Η Kim έκλαιγε και ικέτευε για τη ζωή της»: Η πρώτη μαρτυρία για την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι

«Η Kim έκλαιγε και ικέτευε για τη ζωή της»: Η πρώτη μαρτυρία για την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι

Ο άνθρωπος που βρέθηκε... δεμένος μαζί της, μιλάει για πρώτη φορά

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι πληροφορίες σχετικά με την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε η Kim Kardashian στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, είναι συνεχείς και δε σταματούν ποτέ. Σήμερα λοιπόν, δημοσιεύτηκαν οι πρώτες δηλώσεις του ανθρώπου που βρέθηκε δεμένος με τη star στο δωμάτιό της και προσπαθούσε-μάταια μεν-να την παρηγορήσει.

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου λοιπόν, ο οποίος αποκαλύπτει μόνο το μικρό του όνομα-Abdulrahman-για λόγους ασφαλείας, είπε: «Ήμουν στην ρεσεψιόν και τρεις αστυνομικοί μου έκαναν νόημα να τους ανοίξω. Εγώ φυσικά δεν υποψιάστηκα τίποτα και πήγα προς το μέρος τους. Αμέσως με ακινητοποίησαν και μου ζήτησαν να τους δείξω τις κάμερες ασφαλείας. Τότε κατάλαβα ότι πρόκειται για ληστεία. Στη συνέχεια μου ζήτησαν να τους πάω στο δωμάτιο της Kim Kardashian-τους είπα ότι δεν ξέρω ποια είναι αλλά φυσικά δεν με πίστεψαν-».

395B4E2A00000578 3834121 image m 30 1476376124281

«Mπήκαν λοιπόν στο δωμάτιο και κατευθυνθήκαμε όλοι μαζί στο υπνοδωμάτιο της Kim. Εκείνη άκουσε θόρυβο και άρχισε να ρωτάει ποιος είναι. Μπήκαμε μέσα, την τράβηξαν από το κρεβάτι και μας έδεσαν και τους δύο στο πάτωμα ενώ η Kim φώναζε να μην της κάνουν κακό γιατί έχει παιδιά. Εκείνοι μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει κανένας μας και ότι αν είμαστε ήσυχοι δε θα μας πειράξουν. Όπως χαρακτηριστικά είπαν, είχαν έρθει για τα λεφτά».

397E395B00000578 3834121 image a 21 1476809780649

«Η Kim φυσικά έκλαιγε και με ρώτησε αν πιστεύω ότι θα μας σκοτώσουν, αλλά ειλικρινά δεν ήξερα τι να της απαντήσω. Είχα τρομοκρατηθεί. Το μόνο που κατάφερα να πω ήταν να τους ζητήσω να μην την πειράξουν», ολοκλήρωσε.

Μήπως τελικά το όλο σκηνικό δεν ήταν στημένο και το έχουμε παρεξηγήσει το κορίτσι;