Poor Brad! Αυτό είναι το μεγαλύτερο «χτύπημα» που θα μπορούσε να δεχθεί ο ηθοποιός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Poor Brad! Αυτό είναι το μεγαλύτερο «χτύπημα» που θα μπορούσε να δεχθεί ο ηθοποιός

Τίποτα δεν πάει καλά στη ζωή του

Ένας μήνας και κάτι πέρασε από τότε που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ανακοίνωσαν, πως παίρνουν διαζύγιο. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει τα απίστευτα σενάρια για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό και την άσχημη μεταξύ τους κατάσταση.

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες της Angelina Jolie με τα παιδιά της, η οποία είχε πάει σε ένα καινούργιο ακίνητο που ενοικιάζεται, προκειμένου να βρει την κατάλληλη κατοικία για εκέινη και τα παιδιά της.

Τις μέρες αυτές που έχουν περάσει η Angelina και ο Brad δεν έχουν συναντηθεί ούτε μία φορά, ενώ αύριο λήγει και το προσωρινό συμφωνιτικό που είχαν υπογράψει μέσω δικηγόρων, το οποίο έδινε την επιμέλεια στην 41χρονη ηθοποιό και στον Brad το δικαίωμα να βλέπει τα παιδιά του παρουσία ψυχοθεραπευτή.

38B88FB300000578 3852084 image m 16 1476889726471

Ποιο ήταν όμως το τελειωτικό χτύπημα που δέχτηκε ο Brad και τον «διέλυσε»; Παρά το γεγονός πως αποδείχτηκε ότι ο ηθοποιός δεν έκανε καμία βίαιη κίνηση προς τον Maddox, στην επίσκεψη που έγινε και είδε τα παιδιά του ο 15χρονος αποφάσισε να μην πάει στην επίσκεψη και παρέμεινε στο σπίτι με την μητέρα του.

Η κίνηση αυτή στεναχώρησε απίστευτα τον Brad και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η συνέχεια και η κατάληξη της υπόθεσης.