Η Kim Kardashian έχει γενέθλια: 4 πράγματα που θα περιμέναμε να δούμε στο πάρτι της

Γωγώ Φούντα
Η Kim Kardashian έχει γενέθλια: 4 πράγματα που θα περιμέναμε να δούμε στο πάρτι της

H star είναι συγκλονισμένη από την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε

Η αλήθεια είναι ότι η Παγκόσμια Κοινή Γνώμη τη σημερινή ημέρα την περίμενε εντελώς διαφορετική αλλά δυστυχώς τα απρόοπτα της ζωής σε περιμένουν στη γωνία για να σου κάνουν χαλάστρα. Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει ακόμα περί τίνος πρόκειται, να σε ενημερώσουμε ότι σήμερα είναι τα γενέθλια της Kim Kardashian επομένως γιορτάζει όλη η πλάση και τα σχετικά. Ωστόσο, η σημερινή μέρα, βρίσκει την reality star... έξω από τα νερά της, καθώς τα 36α γενέθλιά της δεν τη βρίσκουν όπως εκείνη είχε ονειρευτεί, μιας και εξαιτίας της γνωστής πια επίθεσης που δέχτηκε, δεν επιθυμεί να γιορτάσει, ή έστω εντυπωσιακά, καθώς βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ! Παρόλα αυτά, εμείς επειδή σκύβουμε πάνω από το δράμα της Kim μιας και τη θεωρούμε πλέον μέλος της οικογένειάς μας, λέμε να προσποιηθούμε ότι απόψε θα γιορτάσει όπως θα γιόρταζε οποιαδήποτε άλλα γενέθλια, με όλη τη υπερβολή και τη χλιδή που τη χαρακτηρίζουν από την πρώτη μέρα που έγινε διάσημη. Τι θα περιμέναμε λοιπόν σήμερα από την Kim, αν δεν ήταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης;

1. Σίγουρα ένα πολύ μεγάλο πάρτι, το οποίο θα διοργάνωνε εξ' ολοκλήρου ο Kanye West προκειμένου να τιμήσει τη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των παιδιών του. Φυσικά θα υπήρχαν παντού μπαλόνια με το φατσάκι της Kim, κεριά και πολυελαίους για το εφέ του θέματος, 5 μάγοι οι οποίοι θα διασκέδαζαν το κοινό, τρεις-δύσμοιροι ελέφαντες-πάνω στους οποίους θα έκαναν είσοδο η Kim και τα τέκνα, ενώ ο Mr West θα έβγαινε πιο απλός, πάνω σε ένα αμαξίδιο-τύπου Cleopatra-το οποίο θα κουβαλούσαν οι συνεργάτες του τους οποίους εκτιμάει πολύ. Α και να μην ξεχάσουμε, όλα αυτά θα λάβουν χώρα στον πλανήτη Άρη διότι η γη πια δε χωράει το μεγαλείο της οικογένειας αυτής. Τι εννοείς όλα αυτά είναι υπερβολικά και προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια; Για τους Kardashians μιλάμε.

2. Προφανώς και στο πάρτι της Kim δε θα τραγουδούσε κάποιος από τους κλασικούς αοιδούς του παγκόσμιου πενταγράμμου, όπως για παράδειγμα η Beyonce ή η Taylor Swith αλλά κάτι σίγουρα πιο ιδιαίτερο και μεγαλειώδες. Ναι, η Kim θα ανέσταινε μόνο για την ημέρα αυτή τον Elvis Presley αλλά και τον Michael Jackson οι οποίοι εκεί στο νησί που ζουν αυτή την περίοδο, θα είχαν συνθέσει ένα τραγούδι ειδικά και μόνο για την εορτάζουσα. Φυσικά στη συνέχεια, η Kim θα τους επέτρεπε να αναπαυθούν εν ειρήνη, αφού φυσικά οι εορτασμοί είχαν... αισίως ολοκληρωθεί.

3. Η εμφάνιση της Kim θα ήταν σίγουρα πρωτότυπη και διαφορετική. Και επειδή τα έχει κάνει όλα, ως γνωστόν, αυτή τη φορά θα προσπαθούσε να μπερδέψει το κοινό της πραγματοποιώντας μυστηριώδεις εμφανίσεις. Αρχικά θα εμφανιζόταν ως Kris Jenner, στη συνέχεια ως Scott Disick και τελικά θα κατέληγε... Saint, θολώνοντας το τοπίο και δημιουργώντας τρομερή σύγχυση στους καλεσμένους της. Όχι παίζουμε.

4. Καλεσμένη στο πάρτι της χρονιάς θα ήταν φυσικά και η Hilary Clinton η οποία ως υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ θεώρησε σωστό να δώσει το παρών στο πολιτισμικό γεγονός της χρονιάς, προκειμένου να ενισχυθεί το image της και να πείσει τους ψηφοφόρους ότι είναι όντως κατάλληλη για Πρόεδρος. Φυσικά το βράδυ θα αφιερωθεί στο κυνηγητό της Kim από την υποψήφια Πλανητάρχη για μία και μόνο selfie.

5. Τέλος, το δώρο του Kanye θα είναι φυσικά κάτι τεράστιο και εντυπωσιακό, και όχι κάτι συνηθισμένο. Σύμφωνα με τα στοιχήματα που έπεσαν, την ώρα που το πάρτι θα ήτο σε εξέλιξη, ένα υπερωκεάνειο θα ναυπηγείτο, στο ιδιωτικό του ναυπηγείο το οποίο και θα φέρει το όνομα της Kim με χρυσά γράμματα. Η εξέλιξη είναι η αναμενόμενη, μιας και το KIM θα γίνει η ναυαρχίδα του αμερικανικού στόλου. Εύγε.