Η αποκάλυψη της Kim Kardashian και όλη η αλήθεια πίσω από το δώρο του Kanye West

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Kim Kardashian και όλη η αλήθεια πίσω από το δώρο του Kanye West

Τι πιστεύεις ότι του αποκάλυψε η reality star;

Η Kim Kardashian όχι μόνο κρύβεται από τότε που έγινε θύμα ένοπλης ληστείας, αλλά σκέφτεται να αποτραβηχτεί τελείως από την δημοσιότητα. Η reality star που εχθές μπήκε στα 36, αναφέρθηκε πως ήθελε να βγει και να γιορτάσει αυτή την ημέρα.

«Η Kim πραγματικά θέλει να βγει έξω και να διασκεδάσει, αλλά φοβάται», ανέφερε μία πηή και πρόσθεσε, πως ο Kanye θα την έβγαζε από το σπίτι αργά ή γρήγορα. Η Radaronline αποκάλυψε με αποκλειστικές πληροφορίες πως η Kim είχε θέσει πολύ συγκεκριμένους κανόνες στην οικογένεια της γι’ αυτή τη χρονιά.

Η 36χρονη δήλωσε πως δεν θα ξαναδεχθεί κοσμήματα και πως δεν ήθελε τίποτα που να έχει μία τιμή επάνω του, ούτε για τα γενέθλια της, ούτε για τα Χριστούγεννα. Και κάπως έτσι ο Kanye έφτιαξε το συγκινητικό βίντεο με υλικό της Kim πριν γίνει διάσημη, που κοινοποίησε χθες στο twitter.

«Όλη η οικογένεια ξαφνιάστηκε και συγκινήθηκε όταν είδε το βίντεο, γιατί κανείς δεν ήξερε πως υπήρχε ακόμη αυτό το υλικό. Ο Kanye το πήρε από ένα παλιό αρχείο του Robert, το επεξεργάστηκε και το μόνταρε και έτσι έφτιαξε το βίντεο», ανέφερε μία άλλη πηγή.

Η Kim φυσικά όταν το είδε δεν σταμάτησε να κλαίει, καθώς την έκανε να θυμηθεί πόσο ευτυχισμένη ήταν πριν γίνει διάσημη και πόσο πολύ αγαπούσε τον μπαμπά της και τη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο η μητέρα της Kris και η Kourtney γνώριζαν για την έκπληξη.

Δημοσιεύματα του Radar αναφέρουν, πως ο Kanye West παρακαλούσε τη γυναίκα του να παραιτηθεί από το οικογενειακό show εδώ και πάρα πολύ καιρό, κυρίως επειδή εξέθετε πάρα πολύ τον γάμο τους και την ιδιωτικότητα τους.

«Η Kim είπε πως θέλει να γίνει το κορίτσι που ο μπαμπάς της πάντα ήθελε να είναι και πως έχει τελειώσει με όλα αυτά που η Kris ήθελε να είναι», ανέφερε η πηγή. Ο Kanye ρίσκαρε και τα κατάφερε. Τι θα κάνει τελικά όμως η Kim Kardashian;