Η φωτογραφία αυτή «κάρφωσε» τον αρραβώνα της Khloe Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η φωτογραφία αυτή «κάρφωσε» τον αρραβώνα της Khloe Kardashian

Τι έγινε εδώ; Μυστικός αρραβώνας;

Μπορεί το μελάνι στα χαρτιά του διαζυγίου της με τον Lamar Odom να μην έχει στεγνώσει ακόμη, καθώς απομένει η υπογραφή του δικαστή για να οριστικοποιηθεί, ωστόσο η Khloe Kardashian έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στα μάτια του Tristan Thompson.

Η reality star βρέθηκε χθες στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά την πρώτη αναμέτρηση της φετινής σεζόν του Tristan με τους Cavaliers, οι οποίοι ισοπέδωσαν τους New York Knicks στην πρώτη αγωνιστική.

Η φωτογραφία που κοινοποίησε στη συνέχεια η Khloe άναψε φωτιές και κίνησε και την περιέργεια ακόμη και της κολλητής της, Joyce Bonelli, η οποία απόρησε στα σχόλια κάτω από αυτή. Μετά το τέλος του παιχνιδιού η reality star έφυγε μαζί με τον Tristan και καθώς ήταν οι δυο τους στο αμάξι τράβηξε μία φωτογραφία, στην οποία πιάνονται χέρι-χέρι και φαίνονται τα δαχτυλίδια της.

39B9E91300000578 3873486 Not what it seems While Khloe s rings had social media buzzing s a 2 1477469201289

Ο Tristan φορούσε το δαχτυλίδι που δημιουργήθηκε ειδικά για τους πρωταθλητές του NBA (κατέκτησαν το τρόπαιο την προηγούμενη σεζόν), ενώ η Khloe φορούσε στο αριστερό της χέρι τρία διαμαντένια δαχτυλίδια και ενδιάμεσα ένα πολύχρωμο με το logo των Cavaliers, όμοιο με αυτό του καλού της.

39B9C14A00000578 3873486 Important evening The home game was a big moment for Tristan who a 8 1477469201334

Και όπως καταλαβαίνετε η φωτογραφία αυτή ήταν αρκετή για να κάνει τους θαυμαστές της να τρελαθούν και να νομίζουν, πως αρραβωνιάστηκε. Η ίδια όμως σε σχόλιο της στην κολλητή της κάτω από τη φωτό φυσικά και διέλυσε κάθε υποψία.

Που θα μας πάει όμως, θα επισημοποιηθεί σίγουρα κάποια στιγμή, αφού οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί!

Δες κι αυτό: Η Miranda Kerr έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τη ληστεία και δείχνει κάπως έτσι