Φάκελος Brangelina: Καιρός ήταν! Η οικογένεια του Brad Pitt παίρνει θέση για τα γεγονότα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Φάκελος Brangelina: Καιρός ήταν! Η οικογένεια του Brad Pitt παίρνει θέση για τα γεγονότα

Επιτέλους απέκτησε υποστηρικτές

Τι κι αν έχει περάσει ενάμισης μήνας, το διαζύγιο των Brangelina εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ξένων μέσων μαζικής ενημέρωσης αφού κάθε φορά μαθαίνεται και κάτι καινούργιο.

Μπορεί λοιπόν, μέχρι τώρα να νομίζαμε πως ο Brad Pitt είναι μόνος του στην υπόθεση αυτή και δεν έχει κανένα στήριγμα, ωστόσο οι πρώτοι υποστηρικτές του έκαναν την εμφάνιση τους και μάλιστα είναι από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Μπορεί τ’ αδέρφια του και η μητέρα του να μην έχουν πάρει –ακόμη- θέση, ίσως και να μη θέλουν θα σκεφτείτε, όμως ο ξάδερφος του, Roger Hal Hillhouse, δεν άντεξε άλλο με όσα έβλεπε και άκουγε και βγήκε μπροστά δίνοντας όλα τα δίκια στον Brad.

Ο ξάδερφος του μίλησε στο Radaronline και ανέφερε: «Τον στηρίζω απόλυτα! Ο Brad είναι πολύ καλός πατέρας, δεν θα έκανε ποτέ κακό ή δεν θα πλήγωνε τα παιδιά του». Ο Roger μάλιστα ανέφερε, πως οι γονείς του Pitt είχαν πάντα μεγάλη επιρροή στη ζωή των παιδιών και πως σίγουρα δεν θα ήθελαν να κόψουν τις επαφές με τον παπού και τη γιαγιά τους, γι’ αυτό και αποκλείει το γεγονός, πως ο ηθοποιός έβλαψε τον 15χρονο Maddox.

5acd05616d015ca6b880d4df43585f16

Ο καιρός περνάει γρήγορα όμως και πολύ σύντομα θα μάθουμε όλη την αλήθεια για εκείνη την ημέρα στο αεροσκάφος.