Φίλοι ή ζευγάρι τελικά; Η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε ένα τρυφερό και ρομαντικό τετ α τετ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Φίλοι ή ζευγάρι τελικά; Η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε ένα τρυφερό και ρομαντικό τετ α τετ

It’s complicated...

Αρκετά πολύπλοκη και μπερδεμένη θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις τη σχέση της εν λόγω τραγουδίστριας με τον φίλο της. Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια τώρα και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσαν να είναι μαζί αυτοί οι δύο.

Ο λόγος για την Avril Lavigne και τον Ryan Cabrera, οι οποίοι κυριολεκτικά δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον. Στην πραγματικότητα φαίνεται, πως οι δυο τους θέλουν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί και πως η σχέση τους γίνεται καλύτερη και έρχονται ολοένα και πιο κοντά ο ένας στον άλλο.

Οι τραγουδιστές απαθανατίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε ρομαντικό βραδινό ραντεβού στο Chalk Point Kitchen στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια του οποίου κοιταζόντουσαν συνεχώς στα μάτια. «Η Avril ήταν εξαιρετικά στοργική με τον Ryan, του έδινε χαριτωμένες αγκαλιές και φιλιά», ανέφερε μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον τους, «Φάνηκαν να είναι πολύ ερωτευμένοι».

0817 avril lavigne tmz 5

Δεν ξέρουμε βέβαια αυτό, κατά πόσο ισχύει, αφού κάποιες άλλες πηγές ανέφεραν, πως το «ζευγάρι» απλά συνεχίζει την επί 12+ χρόνια φιλία του και πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους. Πληροφορίες επίσης ανέφεραν, πως οι δυο τους περνάνε πολύ χρόνο μαζί τον τελευταίο καιρό, επειδή η Avril έχει παραχωρήσει ένα δωμάτιο του σπιτιού της στον Ryan, μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από την Katie Krause.

Ό,τι και να συμβαίνει πραγματικά πάντως θα αποκαλυφθεί σύντομα, μιας και τίποτα δεν μένει κρυφό!

Μόλις ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη και... δε θα πιστεύεις ποιος είναι

6 stars που είπαν «ναι» στην υιοθεσία ενός παιδιού