Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο το πρώην ζευγάρι είναι και πάλι μαζί!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο το πρώην ζευγάρι είναι και πάλι μαζί!

Όλο εκπλήξεις είναι αυτό το Hollywood

Πριν από το διαζύγιο των Brangelina , άλλο ένα ήταν αυτό, που πριν από περίπου πέντε μήνες τάραξε τα νερά της ήρεμης ζωής των ανθρώπων του Hollywood και έγινε ολόκληρος ντόρος.

Κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και όχι μόνο είχε κι εκείνο το διαζύγιο, το οποίο τελικά δεν ξέρουμε που έχει φτάσει και αν συνεχίζονται ακόμη οι «μάχες» μεταξύ τους. Φυσικά, έχεις καταλάβει ότι αναφερόμαστε στον Johnny Depp και την Amber Heard, οι οποίοι χώρισαν με την κατηγορία, πως ο ηθοποιός είχε προβλήματα αλκοολισμού και πως χτύπησε στο πρόσωπο, πετώντας της πράγματα την σύζυγο του.

Ωστόσο, δεν είναι αυτοί οι δύο που επανασυνδέονται, αλλά ο Johnny Depp με την πρώη-πρώην σύζυγο του, Vanessa Paradis, με την οποία και χώρισε το 2012. Φήμες λοιπόν, θέλουν το ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί, αφού εθεάθησαν οι δυο τους κάπου στις αρχές του μήνα να τρώνε μαζί το βράδυ σε εστιατόριο στο Los Angeles.

061912 ffn johnnydepp 002120619150955

«Φλέρταρε ο ένας με τον άλλον, σε μία πολύ ήσυχη γωνιά στο τέλος του bar και δεν φάνηκε να τους νοιάζει και ιδιαίτερα για το ποιος τους κοιτάζει και τι θα σκεφτούν», ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε σε γνωστό περιοδικό. Συμπλήρωσε μάλιστα, πως δεν την άφησε από τα μάτια του όλο το βράδυ και πως όταν εκείνη σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, εκείνος την ακολούθησε διακριτικά.

Το ζευγάρι πάντως μετά το διαζύγιο του είχε κρατήσει πολύ καλές και φιλικές σχέσεις και μην ξεχνάς, πως έχουν και δύο παιδιά. Λες να ισχύουν όλα αυτά; Εμάς πάντως θα μας άρεσε πολύ να τους ξαναδούμε μαζί.

3 outfits σε μια βραδιά: Η Jennifer Lopez μας θυμίζει τι σημαίνει θηλυκότητα