Οι νέες λεπτομέρειες στο χωρισμό Carey-Packer θα «ταράξουν» σίγουρα τα νερά του Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι νέες λεπτομέρειες στο χωρισμό Carey-Packer θα «ταράξουν» σίγουρα τα νερά του Hollywood

Γιατί τον κατηγορεί η ταγουδίστρια;

Μπορεί να μην έχει συμπληρωθεί μήνας καλά καλά από τότε που η Mariah Carey και ο James Packer αποφάσισαν να ακυρώσουν το γάμο τους και να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς.

Πληροφορίες τότε, ανέφεραν πως το ζευγάρι είχε ένα μεγάλο τσακωμό στις διακοπές του στην Ελλάδα και από τότε που επέστρεψαν, είχαν περίπου ένα μήνα να επικοινωνήσουν. Υ γνωστη τραγουδίστρια είχε δηλώσει αρκετές φορές, πως την άφηνε μόνη της και ένιωθε μοναξιά και παραμελλειμένη, όμως τώρα τα πράγματα φαίνεται πως χειροτερεύουν.

Γιατί υπάρχει διαζύγιο χωρίς ίντριγκες και τσακωμούς; Φυσικά και όχι. Μπορεί η Mariah στην τελευταία της έξοδο να απαθανατίστηκε με τον χορευτή της Bryan Tanaka, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως είναι απλά φίλοι.

Η τραγουδίστρια όμως, τώρα παίρνει θέση και δήλωσε ξεκάθαρα, πως ο James Packer τη χρησιμοποίησε μόνο και μόνο για τη φήμη και το όνομα της. Σκληρή επίθεση εδώ που τα λέμε, ενώ μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η Mariah απειλεί τον James με δίκη και ζητάει τουλάχιστον 50εκ. Δολάρια. Ο James τι λέει άραγε για όλα αυτά;