Το γεγονός που απειλεί τον αρραβώνα του Πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το γεγονός που απειλεί τον αρραβώνα του Πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle

Το παλάτι θα τη μισήσει..

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τότε που ανακοινώθηκε και επίσημα, πως ο πρίγκιπας Harry είναι ζευγάρι με τη Meghan Markle. Φυσικό κι επόμενο ήταν αφού μαθεύτηκε να αρχίσει να γίνεται ντόρος τόσο για τη σχέση τους, όσο και για το ποιόν της ηθοποιού μιας και δεν είναι λίγα αυτά που έχουν βγει στη φόρα.

Μετά τις γυμνές φωτογραφίες της μελαχρινής καλλονής, που φοβάται μη διαρρεύσουν και δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση της με τον Harry, νέες πληροφορίες και φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και κάτι μας λέει ότι αυτό δεν θα αρέσει καθόλου ούτε στον πρίγκιπα, ούτε στην Βασίλισσα Ελισσάβετ!

Στις εν λόγω φωτογραφίες λοιπόν, φαίνεται η Meghan Markle σε πολύ ιδιαίτερες και περίεργες στάσεις με τον bodyguard της. Ο 35χρονος στις φωτογραφίες απαθανατίστηκε να περπατά σε πολύ κοντινή απόσταση από την ηθοποιό και να την κρατά από τη μέση και τους ώμους. Και δεν φαινόταν καθόλου σαν απλή προστατευτική κίνηση. Μάλλον το αντίθετο θα λέγαμε, ενώ φάνηκε να χαμογελάει κιόλας.

prince harry girlfriend meghan markle hands on bodyguard 06

Αυτό σίγουρα δεν θα αποτελέσει καλό οιωνό για τη Markle, ειδικά μετά το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες της. Είναι γνωστή για τις πρόστυχες σκηνές της στη σειρά ως ασκούμενη δικηγόρος, όπως και το γεγονός πως έχει κάνει στριπτίζ σε δημόσια θέα με τον πρώην σύζυγό της, Trevor Engelson και τώρα συμβαίνει αυτό.

prince harry girlfriend meghan markle hands on bodyguard 04

Ο πρίγκιπας Harry θυσίασε πολλά πράγματα για να ανακοινώσει τη σχέση τους και να την υπερασπιστεί απέναντι σ’ αυτούς που του έλεγαν ότι δεν κάνει για εκείνον και εκείνη τον ξεπληρώνει έτσι.

Συμβαίνει πράγματι κάτι, ή είναι όλα μία παρεξήγηση;

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Οι νέες λεπτομέρειες στο χωρισμό Carey-Packer θα «ταράξουν» σίγουρα τα νερά του Hollywood