Ποιος χωρισμός; Το ζευγάρι του Hollywood πέρασε μαζί το Thanksgiving και έδειχνε πολύ ερωτευμένο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιος χωρισμός; Το ζευγάρι του Hollywood πέρασε μαζί το Thanksgiving και έδειχνε πολύ ερωτευμένο

Ήταν όλα ένα ψέμα;

Αυτός πρέπει να είναι ο πιο σύντομος χωρισμός που έχει υπάρξει ποτέ στο Hollywood. Αν ήταν χωρισμός δηλαδή κι όχι απλά μια παρεξήγηση. Το ζευγάρι πέρασε μαζί την ημέρα των Ευχαριστιών και έδειχνε και πολύ ερωτευμένο. Οπότε μήπως όλα ήταν απλά τυχαία;

Φωτογραφίες απαθανάτισαν τον γνωστό ηθοποιό με άλλη γυναίκα βέβαια, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει και αν χώρισαν ποτέ. Το νόημα είναι πως πέρασαν την ημέρα αυτή μαζί και οικογενειάκα και φάνηκαν να το απολαμβάνουν.

Ο λόγος για τους Orlando Bloom και Katy Perry, οι οποίοι πέρασαν το Thanksgiving στο σπίτι της τραγουδίστριας μαζί με τους γονείς της και ο 39χρονος ηθοποιός φάνηκε να νιώθει ιδιαίτερα οικεία και άνετα.

orlando bloom katy perry back together thanksgiving pjs pics 8

Η 32χρονη τραγουδίστρια από την άλλη πόσταρε συνεχώς στο Snapchat της φωτογραφίες και βίντεο από τις ρομαντικές διακοπές με τον εδώ και ένα χρόνο σχεδόν σύντροφο της. Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες φάνηκε να φορούν ακόμη και τις ίδιες πιτζάμες και να περνούν καλά με όλη την οικογένεια.

orlando bloom katy perry back together thanksgiving pjs pics 5

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο σπίτι της Katy Perry ήταν και ο 5χρονος γιος του, τον οποίο έχει από τον προηγούμενο γάμο του με τη Miranda Kerr. Γενικά είναι λίγο περίεργο τόσο το γεγονός ότι πέρασαν μαζί τη γιορτή, όσο και το ότι απαθανατίστηκε με άλλη γυναίκα γιατί λίγο μετά το τέλος του Halloween ο Orlando είχε εξομολογηθεί στους φίλους του πως σκέφτεται να χωρίσει γιατί δεν έτοιμος να παντρευτεί ξανά και να κάνει παιδιά. Ίσως όμως και να άλλαξε γνώμη.