Λίγους μήνες μετά τη γέννα κι έχει αυτό το σώμα! Το supermodel έκανε την πιο sexy της εμφάνιση ever

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγους μήνες μετά τη γέννα κι έχει αυτό το σώμα! Το supermodel έκανε την πιο sexy της εμφάνιση ever

Τα λόγια είναι περιττά

Την πιο γλυκιά και όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει το supermodel, το οποίο πριν από τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η μικρή Liv όπως την έχει ονομάσει έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία, ωστόσο την έχει απόλυτα προστατευμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, από τότε που γέννησε δεν την έχουμε δει ούτε σε μία φωτογραφία.

Αυτό βέβαια είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή κι αυτό γιατί όταν είδαμε τη star στην τελευταία της εμφάνιση πάθαμε σοκ. Εκτός του ότι ήταν απίστευτα sexy, το σώμα της ήταν πραγματικά το κάτι άλλο.

Είναι δυνατόν λίγους μήνες μετά την γέννα να έχει αυτό το απίστευτα άψογο κορμί; Μα καμία απολύτως ατέλεια; Η Bar Refaeli πραγματικά μας μάγεψε! Το 31χρονο μοντέλο βρέθηκε στη Μαδρίτη, στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Moet & Chandon's και όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό έκανε όλα τα φλας να στραφούν επάνω της.

3ADE535E00000578 0 Sizzling style Bar Rafaeli put her most fashionable foot forward m 101 1480464353275

Το μαύρο στενό της φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ, ήταν σίγουρα η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει μιας και αναδείκνυε υπέροχα την καλλίγραμμη σιλουέτα της! Τα λόγια όμως, είναι περιττά.

3ADE539200000578 0 Blonde bombshell Wearing her long blonde hair swept back in a ca m 107 1480464500797

Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις!

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Victoria's Secret Fashion Show: oι 20 πιο εμβληματικές στιγμές των τελευταίων 21 χρόνων