Σε μία «στιλάτη» μονομαχία ο Zayn Malik νίκησε τον Tom Hiddleston

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σε μία «στιλάτη» μονομαχία ο Zayn Malik νίκησε τον Tom Hiddleston

Δες γιατί..

Σε μία μάχη που είχε ως κύριο στοιχείο της τα ρούχα και το στυλ ο Zayn Malik νίκησε τον Tom Hiddleston, αφού ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του αγγλικού περιοδικού GQ, ο πιο καλοντυμένος άντρας για το 2017.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η βρετανική έκδοση του περιοδικού GQ κάθε χρόνο διοργανώνει ένα διαγωνισμό, βάζοντας τους πιο όμορφους και στιλάτους άντρες να αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίσουν online τον αγαπημένο τους . Στην περίπτωση του Zayn Malik, ο σύντροφος της Gigi Hadid επικράτησε των Tinie Tempah και Luke Evans για να φτάσει στον τελικό γύρο. Ο Hiddleston από την άλλη, «ποδοπάτησε» τον Eddie Redmayne και το μοντέλο David Gandy, πριν αναμετρηθεί με τον Malik.

Zayn Malik Best Dressed Man 300x201

Οι θαυμαστές του ηθοποίού φάνηκε πως δεν ήταν αρκετοί για να περάσουν μπροστά και να πάρουν τον τίτλο. Με περισσότερες από 30,000 ψήφους ο Zayn Malik αναδείχθηκε νικητής με ποσοστό 59% σε σύγκριση με τον Tom Hiddleston, που συγκέντρωσε το 41%.

Ένας παρόμοιος διαγωνισμός διαοργανώνεται και από το GQ της Αμερικής. Δεν έχουν καμία σχέση όμως, μιας και η Αμερικάνικη έκδοση βραβεύει τον πιο στιλάτο άντρα. Πέρυσι τον τίτλο κατέκτησε ο Kanye West, αφού η Kim Kardashian και όλη της η οικογένεια ενθάρρυναν εκατομμύρια οπαδούς να τον ψηφίσουν. Ο νικητής της φετινής χρονιάς ωστόσο, δεν έχει στεφθεί ακόμη.