Το νέο κόλπο της Angelina Jolie για να πάρει τα παιδιά μακριά από τον Brad Pitt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το νέο κόλπο της Angelina Jolie για να πάρει τα παιδιά μακριά από τον Brad Pitt

Μα που θα φτάσει πια

Brangelina: ένα όνομα, χίλιες διαφορετικές ειδήσεις καθημερινά για τις εξελίξεις γύρω από το διαζύγιο τους. Μόλις χθες μάθαμε πως η Angelina Jolie και ο Brad Pitt αποφάσισαν από κοινού σε μία νέα προσωρινή συμφωνία σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών.

Όπως ήταν φυσικό η επιμέλεια παρέμεινε στην 42χρονη ηθοποιό, με τον Brad Pitt να κρατάει το δικαίωμα επίσκεψης σε αυτά, με τον όρο φυσικά να συνεχίσει τις θεραπευτικές συνεδρίες, τόσο μόνος του, όσο και ομαδικές.

Η Angelina απ’ ότι φαίνεται δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με την εξέλιξη αυτή μιας κι έχει δείξει ξεκάθαρα, πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση τα παιδιά της να έχουν επαφές με τον Brad και κάνει ό,τι μπορεί για να το καταφέρει.

angelina jolie brad pitt divorce 1

Κάπως έτσι λοιπόν αποφάσισε μια και καλή να κόψει τις γέφυρες μεταξύ τους, μιας και νέα δημοσιεύματα αναφέρουν, πως η 42χρονη ηθοποιός έχει σκεφτεί και θέλει να μετακομίσει μόνιμα με τα παιδιά της στο Λονδίνο. Κι αυτό γιατί εκεί βρίσκεται η δουλειά που πάντα ονειρευόταν να κάνει, να δουλέψει για τα Ηνωμένα Έθνη.

angelina jolie getty

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα που μεταδίδει το TMZ, για να πάρει τα παιδιά εκτός χώρας θα πρέπει να αποδείξει, πως ο Brad είναι ακατάλληλος για πατέρας, κάτι που όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής δεν είναι ικανή να κάνει. Θα πετύχει τον στόχο της άραγε ή θα μείνει με «τα παπούτσια στο χέρι»;

Είναι αυτή η επανασύνδεση της χρονιάς; Το ζευγάρι σκέφτεται σοβαρά τον γάμο

O πραγματικός λόγος για τον οποίο η Kim δε χωρίζει τον Kanye μόλις... αποκαλύφθηκε