Φάκελος Brangelina: Τα σχέδια της Angelina για την κηδεμονία σίγουρα θα κάνουν έξω φρενών τον Brad

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Φάκελος Brangelina: Τα σχέδια της Angelina για την κηδεμονία σίγουρα θα κάνουν έξω φρενών τον Brad

Τι σχεδιάζει η ηθοποιός;

Μπορεί οι μέρες και οι μήνες να περνούν σα νεράκι, σε λίγο θα έχουμε και άλλη χρονιά, αλλά η υπόθεση των Brangelina θα παραμένει εκεί «όρθια», ατάραχη αγέρωχη και δεν θα την αγγίζει τίποτα, ό,τι και συμβαίνει στον κόσμο.

Κακά τα ψέματα είναι ένα από τα γεγονότα που σίγουρα θα θυμόμαστε και θα συζητάμε και θα μαθαίνουμε καινούργια πράγματα για καιρό ακόμα και που το 2016 δεν θα πάρει μαζί του φεύγοντας.

Η τελευταία είδηση και πιο σημαντική που μάθαμε πρόσφατα, ήταν πως το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε μια προσωρινή συμφωνία σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών (την οποία και πήρε η Jolie) και πως ο Brad θα συνεχίσει να τα βλέπει παρουία κάποιου ψυχοθεραπευτή.

12acdbffccb9c88aa56a30d030e87fed

Και κάπου εδώ έρχονται οι νέες πληροφορίες που θέλουν την Angelina Jolie να σχεδιάζει κρυφά πράγματα πίσω από την πλάτη του Brad Pitt. Φήμες λοιπόν, αναφέρουν πως η ηθοποιός σκοπεύει να πάρει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών από τον Brad για πάνω από ένα χρόνο και αυτό γιατί έχει τη βοήθεια δύο γυναικών, οι οποίες έχουν πολύ ισχυρή θέση στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου και σκέφτεται να μετακομίσει η Angelina, προκειμένου να ακολουθήσει τη δουλειά των ονείρων της (στα Ηνωμένα Έθνη).

Αν μάλιστα αυτό ισχύει θα τη βοηθήσει και πολύ στη δουλειά που θέλει να αποκτήσει. Ποιες είναι αυτές οι μυστηριώδεις γυναίκες και τι ζητούν από την Angelina Jolie;Θα της βγει σε καλό άραγε όλη αυτή μυστικότητα και τα πισώπλατα σχέδια;