So romantic: Η δήλωση του Thomas Sadoski για την Amanda Seyfried θα σε κάνει να λιώσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
So romantic: Η δήλωση του Thomas Sadoski για την Amanda Seyfried θα σε κάνει να λιώσεις

Πόσο ζηλεύουμε αυτά τα ζευγάρια;

Μόλις δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που η Amanda Seyfried ανακοίνωσε και επίσημα πως εκείνη και ο σύντροφος της, Thomas Sadoski, σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η πρώτη εμφάνιση της star με φουσκωμένη την κοιλίτσα δεν άργησε να έρθει και όσο περνάει ο καιρός φουσκώνει όλο και πιο πολύ.

Κι επειδή ως γνωστόν σε μία τέτοια περίοδο το μεγαλύτερο ζόρι το τραβάνε οι μέλλουσες μανούλες, σίγουρα δεν περιμένεις από τον «μπαμπά» να κάνει και πολλά πράγματα. Ο Thomas Sadoski όμως, είναι υπόδειγμα συζύγου και σίγουρα όλες θα θέλαμε έναν τέτοιο άντρα. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Harry Connick Jr. και πραγματικά όλες οι δηλώσεις που έκανε για την εγκυμονούσα σύζυγό του μας έριξαν τουλάχιστον στα πατώματα.

542769134 amanda seyfried thomas sadoski zoom e56a9b70 c2ae 420b a902 b31db4e5bfd0

Αρκεί μόνο να σου αναφέρουμε πως ο ίδιος μαγειρεύει για εκείνη και το παιδάκι τους σε καθημερινή βάση, προκειμένου να μην κουράζεται και λέει συνεχώς στο μωράκι του (μιλώντας στην κοιλίτσα της): «Δεν έχεις ιδέα πόσο τυχερό είσαι που έχεις μία μαμά σαν αυτή» και συνέχισε αναφέροντας πως θεωρεί την Amanda ήδη απίστευτη και εκπληκτική μητέρα.

Ε, δεν είναι αυτός ο τέλειος άντρας;