Η γέννα της Amal Clooney και οι πρώτες ώρες με τα μωρά τους

Ερμιόνη Σαρρή
Η γέννα της Amal Clooney και οι πρώτες ώρες με τα μωρά τους

Η Amal Clooney και ο George μπορεί να άργησαν λιγάκι αλλά τελικά γέμισαν με χαρά τους θαυμαστές τους. Φανταζόμαστε πως και οι οικογένειές τους περίμεναν πώς και πώς αυτά τα ευχάριστα νέα και να που ήρθε η ώρα που θα σύρουν τα δικά τους παιδικά καροτσάκια. Όχι δε σου έχει ξεφύγει κάτι καθώς όντως το ζευγάρι δεν έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση γύρω από την εγκυμοσύνη της δικηγόρου.

Η Amal αναμένεται να γεννήσει μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες καθώς φήμες τη θέλουν να διανύει ήδη τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Κάποια άλλη δημοσιεύματα βέβαια αναφέρουν πως η Amal γεννά κάπου εκεί κοντά στον Ιούνιο. Ενώ ο George Clooney ταξιδεύει, εκείνη δεν τον συνοδεύει όταν οι πτήσεις είναι πολύωρες και προτιμά να περνά τις ώρες της στο σπίτι τους στο Λονδίνο. Εδώ και μήνες αποφεύγει έντονα τις δημόσιες εμφανίσεις καθώς δε θέλει να τη φωτογραφίζουν. Έτσι έχουμε καταλάβει δηλαδή.

3C0DB18D00000578 4110338 image a 23 1484156782006

Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τη δικηγόρο να γεννά σε μαιευτήριο του Λονδίνου και να περνούν στην πόλη αυτή τις πρώτες τους οικογενειακές στιγμές. Βέβαια εμείς αναρωτιόμαστε πότε θα καταφέρουμε να έχουμε ένα τους πλάνο. Όσο πολυλογάς ήταν ο George την εποχή που παντρεύτηκε, τόσο φειδωλός έγινε στην... εγκυμοσύνη της Amal.

Για να δούμε... πότε θα έρθουν τα μικρά Clooney-άκια στη ζωή!