Η δήλωση του supermodel για τη σχέση της πραγματικά θα σε αφήσει έκπληκτη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η δήλωση του supermodel για τη σχέση της πραγματικά θα σε αφήσει έκπληκτη

Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή

Είναι νέα, όμορφη, κορμάρα και έχει σχέση με έναν από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες και συνιδρυτές της πλέον αγαπημένης μας εφαρμογής. Πριν από λίγο καιρό, λίγο μετά τα Χριστούγεννα περίπου το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αυστραλία και στο πατρικό της 33χρονης καλλονής, προκειμένου ο μέλλον σύζυγος να γνωρίσει τους γονείς της.

Και αν κρίνουμε από το γεγονός πως είναι ακόμη μαζί, φαίνεται πως η γνωριμία πήγε πολύ καλά. Το ζευγάρι έχει ήδη αρχίσει και κάνει τα σχέδια για τον γάμο του και εμείς ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.Πρόσφατα το supermodel έδωσε μία συνέντευξη στους Times και μεταξύ άλλων σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν σκοπεύει να κάνει δεύτερο παιδί σύντομα, απάντησε κάτι που πραγματικά μας ξάφνιασε.

Η Miranda Kerr (περί ης ο λόγος) έχει ήδη έναν γιο, τον 6χρονο Flynn, από τον πρώτο της γάμο με τον Orlando Bloom και στην ερώτηση του δημοσιογράφου απάντησε κάτι που σίγουρα ούτε εσύ το περίμενες. Εμμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε πως δεν έχει ερωτικές επαφές με τον Evan και αυτό μέχρι να παντρευτούν.

miranda kerr evan spiegel waiting to have sex until marriage 01

«Δεν νομίζω πως θα κάνουμε σύντομα παιδάκι. Όχι τουλάχιστον μέχρι να παντρευτούμε. Ο σύντροφος μου είναι πολύ παραδοσιακός». Τότε ο δημοσιογράφος τη ρώτησε εκ νέου εάν απέχει κι εκείνη απάντησε με αμηχανία «Δεν μπορούμε...Εννοώ απλά περιμένουμε».

Άλλο ένα ζευγάρι που είχε αποκαλύψει δημόσια, πως μέχρι να παντρευτούν δεν είχαν επάφές ήταν η Ciara με τον σύζυγο της, Russell Wilson και τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.