Έχει χάσει τον ύπνο του: Οι ανησυχίες του George Clooney για την εγκυμοσύνη της Amal

Ερμιόνη Σαρρή
Έχει χάσει τον ύπνο του: Οι ανησυχίες του George Clooney για την εγκυμοσύνη της Amal

Ο George έχει πάρει πλέον το ρόλο του στα... σοβαρά!

Η εγκυμοσύνη της Amal Clooney δεν είναι πλέον κάτι κρυφό. Μπορούμε να μιλάμε πια και επίσημα για τα δύο μωράκια που θα φέρει στη ζωή η δικηγόρος αν και η κοιλίτσα της δεν έχει φουσκώσει και πάρα πολύ. Προσέχει ιδιαίτερα τις εμφανίσεις της και προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο σύζυγός της, ο γνωστός και ως «πρώην αμετανόητος εργένης» είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Το άγχος έχει κυριεύσει τη ζωή του και έχει χάσει τον ύπνο του. Τα τελευταία αυτά στάδια της εγκυμοσύνης της συζύγου του τον έχουν στρεσάρει αρκετά τόσο για την Amal όσο και για τα δίδυμα. Να πούμε τώρα πως δεν είναι φυσιολογικό; Μα όλοι την περνούν αυτή τη φάση.

3D0F5EF900000578 4229524 Great partner Another insider prophesized that the human rights a 113 1487219353193

Ο George ακόμα σκέφτεται έντονα το μέλλον, δηλαδή πώς θα είναι οι πρώτες μέρες με τα μωρά στο σπίτι, αν θα τα καταφέρουν και όλα τα συναφή. Και οι δυο τους βέβαια, να τονίσουμε, πως «πετούν» στα ουράνια και δε βλέπουν την ώρα και τη στιγμή για να τα πάρουν αγκαλιά.

Όσον αφορά τις προετοιμασίες, η Amal έχει επιλέξει ήδη το νοσοκομείο στο οποίο θα γεννήσει στο Λονδίνο αλλά έχει και κατά νου ένα στη Νέα Υόρκη σε περίπτωση που τα νερά σπάσουν όσο εκείνη βρίσκεται στο «Μεγάλο Μήλο». Για τέτοια οργάνωση μιλάμε!