Ποια επανασύνδεση; Παρά τις προσπάθειες η διάσημη ηθοποιός «έστειλε» οριστικά τον πρώην σύζυγο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια επανασύνδεση; Παρά τις προσπάθειες η διάσημη ηθοποιός «έστειλε» οριστικά τον πρώην σύζυγο της

Ύστερα από δύο χρόνια η απόφαση πάρθηκε...

Σε λίγο καιρό θα έχουν ολοκληρωθεί δύο χρόνια από τότε που το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, ύστερα από 10 χρόνια έγγαμου βίου. Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή, εκείνος την απάτησε με την νταντά των παιδιών τους, εκείνη το έμαθε και τον έδιωξε κακήν καώς από το σπίτι.

Η γνωστή ηθοποιός του έδωσε το χρόνο που χρειαζόταν για να σκεφτεί και στο μεσοδιάστημα αυτό που πέρασε έκαναν αρκετές προσπάθειες να τα ξαναβρουν, κυρίως για τα παιδιά τους. Κάποια στιγμή όλοι πστέψαμε πως επιτέλους είναι και πάλι μαζί, ωστόσο όπως όλες οι παρόμοιες ιστορίες στο Hollywood δεν υπήρξε happy end.

Έπειτα από δύο χρόνια προσπάθειας, αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά. Για να είμαστε ειλικρινείς η ηθοποιός ήταν αυτή που το «τελείωσε», ζητώντας διαζύγιο. Δυστυχώς η Jennifer Garner και ο Ben Affleck δεν κατάφεραν να σώσουν τον (ήδη «κατεστραμμένο») γάμο τους και όπως όλα δείχνουν από εδώ και πέρα θα τα λένε μόνο μέσω δικηγόρων.

FFN Affleck Garner PABLO 110416 52223235 2

Δεν μπορούμε να πούμε η Jennifer το πάλεψε αρκετά να μη βλέπει τα κακά του Ben και να τον συγχωρήσει, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειες τους έπεσαν στο κενό.