Η μεγάλη απόφαση που πήρε η Selena Gomez για τη σχέση της με τον Weeknd δεν την περίμενες σίγουρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μεγάλη απόφαση που πήρε η Selena Gomez για τη σχέση της με τον Weeknd δεν την περίμενες σίγουρα

Και πολύ άργησε

Η Selena Gomez είναι ένα κορίτσι που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τις σχέσεις που έχει κάνει στο παρελθόν με εκείνη με τον Justin Beiber να «πονάει» περισσότερο από όλες. Δεν της έχει κάνει και λίγα εδώ που τα λέμε, μέχρι και σε κλινική αποτοξίνωσης πήγε για χάρη του και εγκατέλειψε για τρεις μήνες το τραγούδι.

Τι και αν είναι μικρότερος της στην ηλικία κατάφερε να της κάνει τη ζωή μαύρη (και πολύ επιεικείς είμαστε) και να εξαρτάται από εκείνον. Πλέον όμως η 24χρονη τραγουδίστρια πήρε τη ζωή της στα χέρια της και εκτός του ότι αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή της στο πλευρό του Weeknd πήρε και μία μεγάλη απόφαση για τη ζωή της που δεν περιμέναμε με τίποτα.

Επειδή κατά καιρούς με τα αγόρια που έβγαινε (aka Charlie Puth, Taylor Lautner και Nick Jonas) πάντοτε όλα τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως κολλούσε με τα φλερτ της και πως η ζωή της προσδιοριζόταν από τον εκάστοτε φίλο της. Και αυτό θέλησε να αλλάξει η Selena.

Στάθηκε λοιπόν στο γεγονός που σχολίασαν όλοι, ότι δηλαδή δεν παρευρέθηκε στα Grammy’s και στο πλευρό του καλού της, αναφέροντας πως δεν πήγε γιατί δεν θέλει πια να τη θεωρούν ως η κοπέλα που προσδιορίζεται από τα ρομαντικά της ειδύλλια. Θέλει να έχει επιτέλους ξεχωριστή ταυτότητα και προσωπικότητα.

1280 selena gomez the weeknd AKM ED07011117I 05 ARMS

Η Selena είναι η celebrity με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram και μία πηγή ανέφερε στο TMZ πως η 24χρονη βαρέθηκε με τον κόσμο που την ορίζει πάντα σαν προσωπικότητα ανάλογα με το ποιον βγαίνει και είναι απόλυτα ικανοποιημένη με όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

Πιστεύει πως όταν βρίσκεται σε σχέση ο κόσμος την αγνοεί σαν καλλιτέχνη ή σαν παρουσιάστρια ενός καινούργιου show, γι’ αυτό και από εδώ και πέρα αυτό θα πάψει να ισχύει, κάνοντας την αρχή στη σχέση της με τον Weeknd.