Η πρώτη φωτογραφία της Kylie Minogue, μετά το χωρισμό, θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη φωτογραφία της Kylie Minogue, μετά το χωρισμό, θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις

Κάτι παραπάνω από μισός μήνας έχει περάσει από την ημέρα που μάθαμε πως η σχέση/αρραβώνας της Kylie Minogue με τον Joshua Sasse αποτελεί πια παρελθόν, μιας και το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Ο λόγος αυτού του χωρισμού είναι πως ο Joshua Sasse απατούσε την τραγουδίστρια σχεδόν από την πρώτη μέρα που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Φυσικά εκείνη δεν το πήρε και πολύ θετικά και οδηγήθηκαν στον χωρισμό. Πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη, δηλώνοντας πως τα έχει αφήσει όλα πίσω της και πως ανυπομονεί να συνεχίσει τη ζωή της.

Και αν μας ρωτάς ήταν ίσως η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει . Πριν από λίγες ώρες μάλιστα κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία μετά τον χωρισμό και δεν θα στο κρύψουμε μας ενθουσίασε.

Με φόντο ένα ηλιοβασίλεμα και το απέραντο γαλάζιο, καθισμένη στην αμμουδιά πόζαρε χαμογελαστή και πραγματικά μας έφτιαξε τη διάθεση. Μήπως τελικά και εσύ δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και πολύ για τις αισθηματικές σου ατυχίες; Όλα μάλλον για κάποιο λόγο γίνονται.