Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που σίγουρα δεν θυμάσαι

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που σίγουρα δεν θυμάσαι

Ίσως και να μην τον ήξερες τότε

Όταν ακούς το όνομα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σίγουρα σου έρχονται στο μυαλό άπειρες από τις ταινίες που έχει σκηνοθετήσει και έχει παίξει. Στα έργα του είχε πάντα έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα που σε γοήτευε πάρα πολύ όμως. Ένας ηθοποιός που όλες όταν ήμασταν κοριτσάκια έναν ντουβρουτζά, έναν κρυφό έρωτα τον είχαμε -και μη πεις ψέματα-.

Θα τον θυμάσαι σίγουρα στο έργο «Η ζωή μας μια βόλτα», όταν μόλις στα 23 του έγραψε το σενάριο, αλλά και έπαιξε παράλληλα, στη συνέχεια ακολούθησε το «Να με προσέχεις» τη σεζόν 2000-01, οι «Τρεις ευχές» το 2001-02, το «Κλείσε τα μάτια» κ.α. Τελευταία κινηματογραφική του επιτυχία, η οποία παίζεται στο εξωτερικό ακόμη ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της είναι το «Worlds Apart» ή αλλιώς «Ένας άλλος κόσμος», που πραγματεύεται τρεις διαφορετικές ιστορίες αγάπης μέσα από την οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνει η Ευρώπη, μέχρι που στο τέλος αποδεικνύονται κοινές.

Καλά όμως όλα αυτά, η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση θυμάσαι πότε ήταν; Σίγουρα όχι, ίσως και να μην το είχες παρατηρήσει καθόλου τότε. Βέβαια ήσουν και κάπως μικρή τότε θα μας πεις, ωστόσο στις επαναλήψεις ίσως και να το έχεις δει.

Οι «Απαράδεκτοι» ήταν ίσως μία από τις κορυφαίες ελληνικές σειρές η οποία έχει μείνει στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης χάρη στις αστείες ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Και μεταξύ άλλων ηθοποιών που έκαναν guest ρόλους ήταν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Untitled

Ο 15 χρονών τότε Χριστόφορος έκανε τον υπάλληλο του γειτονικού video club με πιο χαρακτηριστική σκηνή αυτή που δίνει οδηγίες στον Θέμη Μάνεση (aka Μένιος Τσαπάρας) για το πώς θα εξυπηρετήσει τους πελάτες του καταστήματος. Ιδού και οι αποδείξεις!

pap
παπακαλιατης απαραδεκτοι

Παραδέξου το δεν το θυμόσουν καθόλου έτσι;

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να τον δεις και μόνη σου. Τσέκαρε από το 04:17 έναν Χριστόφορο όπως δεν τον έχεις ξαναδεί.