Επιτέλους ο γάμος που όλοι περιμέναμε! Το διάσημο ζευγάρι παντρεύεται το καλοκαίρι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους ο γάμος που όλοι περιμέναμε! Το διάσημο ζευγάρι παντρεύεται το καλοκαίρι

Κι ελπίζουμε αυτή τη φορά να το εννοούν

Από τότε που έγινε γνωστό πως οι δύο αυτοί νέοι είναι ζευγάρι ακούμε πως παντρεύονται. Μία ο γάμος γίνεται το καλοκαίρι, μία ο γάμος γίνεται το χειμώνα, μία τα Χριστούγεννα και τελικά και δεν γίνεται γάμος και μένουμε απλά σύξυλοι κάθε φορά.

Γενικά είναι ένα από τα ζευγάρια με τα οποία δεν μπλέκεις, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει –στην καλύτερη- στο Δαφνί. Αυτή τη φορά όμως κάτι έχει αλλάξει, το νιώθουμε. Γίνονται και πάλι συζητήσεις περί γαμήλιας τελετής και κάτι μας λέει πως αυτή τη φορά θα συμβεί το χαρμόσυνο γεγονός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Life & Style το ζευγάρι παντρεύεται το καλοκαίρι, αλλά όχι με τον Hollywood- ιανό γάμο που φαντάζεσαι. Ο Liam Hemsworth και η Miley Cyrus –ναι σε αυτούς αναφερόμασταν- πρόκειται να παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι στα... Ιμαλάια.

https://www.instagram.com/p/

Κάποια στίγμη πριν από έναν μήνα είχε κυκλοφορήσει πως παντρεύτηκαν κρυφα, αλλά φυσικά τίποτα τέτοιο δεν είχε συμβεί στην πραγματικότητα.

«Η Miley έχει μια πραγματική hippie πλευρά και προτιμά να μην ξοδέψει εκατομμύρια. Θέλει να επικεντρωθεί στην πνευματική πλευρά του γάμου και ενδιαφέρεται πολύ για τον Ινδουισμό, έτσι ψάχνει σε τοποθεσίες στο Νεπάλ, όπου ο Ινδουισμός είναι ένας τρόπος ζωής», αναφέρει μία κοντινή πηγή.

Εντάξει ξέραμε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι λίγο περίεργη, αλλά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όπως και να ‘χει αυτή τη φορά ελπίζουμε να γίνει γάμος.