Λίγες εβδομάδες μετά τις φήμες περί χωρισμού η διάσημη ηθοποιός κυκλοφορεί με νέο σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες εβδομάδες μετά τις φήμες περί χωρισμού η διάσημη ηθοποιός κυκλοφορεί με νέο σύντροφο

Άγνωστο παραμένει το αν τελικά έχει χωρίσει

Πριν από έναν μήνα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τη διάσημη ηθοποιό και τον σύζυγο της να έχει χωρίσει εδώ και έξι μήνες και κανείς να μην έχει καταλάβει τίποτα μέχρι σήμερα.

Το εξάμηνο που μας πέρασε είχε τους περισσότερους χωρισμούς και διαζύγια με πιο «χτυπητό» από όλα αυτό των «Brangelina». Το συγκεκριμένο ζευγάρι στο οποίο αναφερόμαστε φέρεται να είναι χωρισμένο από το καλοκαίρι του 2016, παρά το γεγονός ότι η τελευταία τους εμφάνιση μαζί τον Οκτώβρη.

Η star απαθανατίστηκε σε έξοδο της χωρίς τη βέρα της, βάζοντας φωτιά στις φήμες περί χωρισμού. Λίγες ημέρες μετά έσπευσαν να το διαψεύσουν, αλλά κάτι μας λέει πως ήταν απλά «για τα μάτια του κόσμου», αφού ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Νέα Υόρκη να απολαμβάνει μεσημεριανό με έναν μυστηριώδη άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η Scarlett Johansson (περί ης ο λόγος) φάνηκε πως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και ευδιάθετη, ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφεροί εναγκαλισμοί μεταξύ τους. Μιλάμε άραγε για το νέο ζευγάρι του Hollywood ή είναι απλά φίλοι;

3D8715E700000578 0 image a 21 1487779899538

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.