Μαριάννα Καλλέργη: Υπήρχαν κλίκες και στους διασήμους

Μαριάννα Καλλέργη: Υπήρχαν κλίκες και στους διασήμους

"Έδωσε στεγνά" τους συμπαίκτες της

Το Survivor από την ημέρα που ξεκίνησε έχει συγκεντρώσει πολλούς υποστηρικτές και αυτό φαίνεται και από τα τρελά ποσοστά τηλεθέασης που συγκεντρώνει σε κάθε προβολή του. Η Μαριάννα Καλλέργη ήταν η πρώτη που αποχώρησε από την ομάδα των διασήμων με πολλούς να αντιδρούν, μιας και δεν πρόλαβε να δώσει όσα ήθελε λόγω μιας ίωσης που την ταλαιπώρησε.

Η πρωταθλήτρια του Muay Thai βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Rodeo, του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναΐδας Νέγκα και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την απόχωρηση της.

Η νεαρή μάλιστα μεταξύ άλλων στην συνέντευξη της «έδωσε» και κάποιους από τους συμπαίκτες της, αφού τόνισε πως και στη δική τους ομάδα είχαν δημιουργηθεί κλίκες.

«Πιστεύω ότι ο επόμενος που θα φύγει θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Υπήρχε και σε εμάς κλίκα. Όταν εγώ αρρώστησα δεν γινόταν τέσσερα άτομα να λένε το ίδιο ποίημα. Η Ειρήνη με τη Σόφη και ο Χανταμπάκης με τον Χούτο. Όταν αρρώστησα κάποιοι ήρθαν κοντά μου, κάποιοι άλλοι μην την... είδατε τη Μαριάννα. Το τελευταίο βράδυ έχω πάει να μιλήσω με την παραγωγή μήπως και πάω στο νοσοκομείο και γυρνάω να πάω στο σπιτάκι και βλέπω τα πράγματα μου τα έχουν βάλει στην άκρη. Το είχε κάνει ο Λάμπρος. Του λέω γιατί μου τράβηξες τα πράγματα, ενώ λείπω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριάννα Καλλέργη καρφώνοντας» την κλίκα της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τους Σόφη Πασχάλη, Λάμπρο Χούτο και Στέλιο Χανταμπάκη.