Family affair: Η star του Grey’s Anatomy μόλις κοινοποίησε την πιο γλυκιά φωτογραφία της ημέρας

Family affair: Η star του Grey’s Anatomy μόλις κοινοποίησε την πιο γλυκιά φωτογραφία της ημέρας

Ο νεογέννητος γιος της είναι απλά κούκλος

Πριν από δύο μήνες περίπου η γνωστή σταρ του Grey’s Anatomy έφερε στον κόσμο το πρώτο της –βιολογικό- παιδάκι και όπως είναι λογικό η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο μικρός Joshua έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και σίγουρα είναι το πιο ευτυχισμένο παιδάκι, καθώς έχει και δύο μεγαλύτερες αδερφούλες που τον προσέχουν.

Το διάσημο ζευγάρι προσπαθούσε για αρκετό χρονικό διάστημα να κάνει ένα παιδάκι κι όταν είδαν πως δεν τα κατάφερναν υιοθέτησε δύο κοριτσάκια, τη Nancy Kelley και την Adelaide Mary Hope. Πριν από κάποιους μήνες έμαθαν πως θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους βιολογικό παιδάκι και πλέον διανύου την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους.

Η Katherine Heigl κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία οικογενειακή τους φωτογραφία και είναι πραγματικά ό,τι πιο ωραίο είδαμε σήμερα. Η ηθοποιός και ο σύζυγος της, Josh Kelley είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι παρέα με τα τρία τους παιδιά και κοιτώντας όλοι μαζί τον φωτογραφικό φακό μας χάρισαν την πιο αξιολάτρευτη φωτογραφία της ημέρας.

3DAE9C0000000578 4260572 image m 65 1488077339595