Το τερμάτισε! Η κίνηση αυτή της star θα φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το τερμάτισε! Η κίνηση αυτή της star θα φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια Kardashian

Έχει τρελαθεί...

Λιγότερο από τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η star έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον γνωστό reality star. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως χώρισαν (και αυτή τη φορά οριστικά), ωστόσο εκείνη δεν παραιτείται έτσι εύκολα από την οικογένεια.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η πρόσφατα νέα μανούλα πάντα ελκύονταν από ένα άλλο μέλος της οικογένειας, το οποίο δεν έχει σκοπό να αφήσει ανεκμετάλλευτο. Ο λόγος για τη Blac Chyna (το είχες καταλάβει σίγουρα), η οποία μετά τον χωρισμό της από τον Rob Kardashian έχει ρίξει αλλού τα δίχτυα της και δεν φαντάζεσαι που.

Η συγκεκριμένη star πια, έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αφού φήμες τη θέλουν να «πλευρίζει» τον σύζυγο της πρώην κουνιάδας της (που λέμε κι εμείς), Kanye West. Η reality star ελπίζει πως τώρα που το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του μπορεί να το εκμεταλλευτεί προς όφελος της και να τους χωρίσει οριστικά.

blac chyna rob kardashian kim kardashian kanye west

«Η Blac έχει χωρίσει οριστικά με τον Rob, αλλά δεν θα τους παρατήσει τόσο εύκολα. Ήταν για χρόνια κολλημένη με τον Kanye και τώρα που ο γάμος τους απειλείται είναι έτοιμη να δώσει τη χαριστική βολή», ανέφερε μία πηγή στη Star.

Εντάξει, η γυναίκα το έχει τερματίσει, τη λες και παρανοϊκή πια.