Το δημοσίευμα του περιοδικού «πρόδωσε» τον νέο έρωτα της Angelina Jolie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το δημοσίευμα του περιοδικού «πρόδωσε» τον νέο έρωτα της Angelina Jolie

Και φάνηκε να το απολαμβάνει

Πριν από κάποιες ώρες μάθαμε πως η Angelina Jolie έδειχνε μία –παράξενη- ζήλια στη σχέση που κράτησε μετά τον χωρισμό του με την Jennifer Aniston, ο Brad Pitt και φοβόταν πως θα τον χάσει και θα επιστρέψει πίσω σε εκείνη. Ακόμα και μετά τον δικό τους χωρισμό η 41χρονη ηθοποιός έδειξε πως ενοχλήθηκε που ο Brad μιλάει και πάλι με τη Jennifer και σίγουρα δεν θα θέλαμε να ξέρουμε τι θα γίνει όταν μάθει πως ανταλλάζουν μηνύματα.

FFN FF Divorce BradAngie CHP 092016 52180877 3

Όλα αυτά όμως έχουν πολύ μικρή σημασία, όταν η ίδια έχει βρει νέο σύντροφο και κυκλοφορεί ινκόγκνιτο μαζί του. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά το εξώφυλλο του περιοδικού National Enquirer, το οποίο ισχυρίζεται πως η Angie είναι και πάλι ερωτευμένη και παρουσιάζει και τις αποδείξεις.

Στο εξώφυλλο απαθανατίζεται η ηθοποιός σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή με τον καινούργιο άντρα που έχει μπει στη ζωή της, του οποίου όμως δεν γνωρίζουμε κανένα άλλο στοιχείο. Εθεάθησαν να ψωνίζουν έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε η ηθοποιός στην Καμπότζη και το ακόμα πιο πικάντικο της υπόθεσης, είναι πως τον έχει συστήσει και στα έξι τους παιδιά.

angie finds love again

Οργανωμένο το έγκλημα δηλαδή. Μια χαρά τα κατάφερε η Angie.