Τους κάναμε τσακωτούς! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τους κάναμε τσακωτούς! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood

Και φαίνονται πολύ ερωτευμένοι

Το συγκεκριμένο κορίτσι μπορεί να μην το βλέπουμε πολύ συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις, όμως όταν βγει η εκκεντρική της προσωπικότητα και εμφάνιση πάντα μας τραβάει την προσοχή. Μάλιστα πλέον αποτελεί και ένα από τα πιο «πιστά» μοντέλα της ξένης βιομηχανίας.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα που έφευγε από το στούντιο φωτογραφίας «Milk» στο Λος Άντζελες, στο οποίο προφανώς ήταν για κάποια καινούργια φωτογράφιση συνοδευόμενη από έναν νεαρό αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η είδηση βέβαια δεν είναι πως το αγόρι αυτό απλά τη συνόδευε, αλλά απαθανατίστηκαν και να φιλιούνται όταν εκείνη μπήκε στο αμάξι της για να φύγει.

Η Paris Jackson μπορεί να μην μοιάζει καθόλου στον μπαμπά της –που τόσο αγαπήσαμε-, όμως σε πάρα πολύ μικρή ηλικία έχει ήδη καταφέρει πολλά, αφού πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG. Το 18χρονο ξανθό κορίτσι φαίνεται μάλιστα πως έχει βρει τον έρωτα, αφού στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε δεν ξεκολλούσε ο ένας από τον άλλον.

3E0F286600000578 4292198 Every bit a model Paris looked every bit the top model as she le a 34 1488946807611

Μπορεί να μη γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για τον νεαρό που της έκλεψε την καρδιά, φαίνεται όμως πως είναι φουλ ερωτευμένοι.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.