Ας μας πει επιτέλους η Καλομοίρα τα μυστικά της για αυτό το υπέροχο αδυνατισμένο κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ας μας πει επιτέλους η Καλομοίρα τα μυστικά της για αυτό το υπέροχο αδυνατισμένο κορμί

Πρέπει απλά να τη δεις

Η Καλομοίρα τα τελευταία χρόνια έμενε μόνιμα στην Αμερική με την οικογένεια της, μέχρι πριν από μερικούς μήνες που επέστρεψε στην Ελλάδα για το «Rising Star», στο οποίο την απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή βράδυ.

Μπορεί να ήταν μία κάποια ταλαιπωρία για εκείνη η μετακόμιση, όμως για εμάς ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν το τελευταίο διάστημα. Το γλυκό Καλομοιράκι που γνωρίσαμε πριν από 13χρόνια στο Fame Story, έχει γίνει πια μια ολόκληρη γυναίκα και εμείς την αγαπάμε κάθε μέρα και περισσότερο.

Τα όχι και τόσο καλά ελληνικά της είναι αυτό που την κάνει αξιαγάπητη και γλυκιά και δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε και να την ακούμε. Η 32χρονη πλέον, Καλομοίρα έχει αποκτήσει 3 παιδάκια και το σώμα της μετά από τρεις εγκυμοσύνες είναι πραγματικά Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ κι έχουμε και αποδείξεις.

0198 KALOMIRA SARANTI 832017

Εχθές το βράδυ η τραγουδίστρια έδωσε το παρών στη φιλανθρωπική οργάνωση της Win Hellas «In Her Honor», για την παγκόσμια ημέρα της γιορτής της γυναίκας και ήταν με μία λέξη εκθαμβωτική. Φορώντας ένα dusty pink φόρεμα σε ίσια γραμμή με ιδιαίτερο μπούστο μάγεψε τα πλήθη και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό κοιτάζοντας το πόσο κορμάρα έχει γίνει. Καλομοίρα επιτέλους, πες μας τα μυστικά σου.

Πηγή φωτογραφιών: ndp.gr