Το συγκινητικό μήνυμα της Kate Middleton για την επίθεση στο Λονδίνο

Γωγώ Φούντα
Το συγκινητικό μήνυμα της Kate Middleton για την επίθεση στο Λονδίνο

Τα λόγια συμπαράστασης της Δούκισσας

Ως γνωστόν, η Μεγάλη Βρετανία και όχι μόνο, τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ έπειτα από τα συγκλονιστικά γεγονότα έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο με νεκρούς (5 σύμφωνα με τις πληροφορίες εκ των οποίων ο ένας ο δράστης) και πολλούς τραυματίες.

Όπως ήταν φυσικό, η βασιλική οικογένεια δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από το γεγονός φυσικά να μην πει λίγα λόγια συμπαράστασης στους συγγενείς των θυμάτων και των τραυματιών.

nintchdbpict000295006537

Αυτό ακριβώς έκανε και η Kate Middleton η οποία ήταν καλεσμένη του Royal College of Obstetricians and Gynecologists. Στο λόγο λοιπόν που έβγαλε, ξεκίνησε με τα εξής λόγια: «Πριν αρχίσω, όπως κι εσείς έτσι κι εγώ, θα ήθελα να δηλώσω τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες των θυμάτων και όσων επηρεάστηκαν από την τρομοκρατική επίθεση στο Westminster. Θα σκεφτόμαστε όλες τις οικογένειες κατά τη διάρκεια της συζήτησής των σημαντικών θεμάτων που πρόκειται να αναλύσουμε».

Η Δούκισσα βρέθηκε στο Royal College προκειμένου να συμμετάσχει στη συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μητέρες που μάχονται ψυχικές ασθένειες.