Survivor: Η Σόφη Πασχάλη μόλις ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία από τις ακτές του Άγιου Δομήνικου

Survivor: Η Σόφη Πασχάλη μόλις ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία από τις ακτές του Άγιου Δομήνικου

Κάνει διακοπές και το απολαμβάνει

Μπορεί πριν από δύο ημέρες η Σόφη Πασχάλη να ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και να αποχώρησε από το reality επιβίωσης, όμως δεν επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα.

Η δασκάλα της yoga παρέμεινε για λίγο ακόμη στο νησί και πριν από κάποιες ώρες κοινοποίησε την πρώτη της φωτογραφία στα social media, έπειτα από ενάμιση μήνα απουσίας. Φορώντας μόνο το μαγιό της και δείχνοντας μας το υπέροχο κορμί της, πόζαρε με μία καρύδα και φόντο το απέραντο γαλάζιο των ακτών του Άγιου Δομήνικου.

Η Σόφη Πασχάλη κοινοποίησε τη φωτογραφία αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκεντρώνοντας άπειρα likes, ενώ στη λεζάντα έγραφε: «Κι όμως ειμαι ακομα εδω.. μετα απο μια εμπειρία ζωής, με σκαμπανεβάσματα συναισθημάτων, μετα απο δυσκολιες,αλλα κ απο χαρες, μετα απο δάκρυα συγκινησης χαράς κ λυπης, ενα μένει..ευγνωμοσύνη.. βαθιά ευγνωμοσύνη.. ολα περνούν.. κ καινούρια έρχονται.. μεγάλη απεριόριστη χωρις τελειωμό.. αγαπη.. σε ολο τον κοςμο..».

Τελικά μήπως είναι καλύτερα να αποχωρείς από το παιχνίδι; Περνάς πιο ωραία κάνοντας βουτιές και πίνοντας κοκτέιλ σε καρύδες.