Νομίζεις πως βλέπεις τον Harry Potter; Για δες λίγο καλύτερα!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νομίζεις πως βλέπεις τον Harry Potter; Για δες λίγο καλύτερα!

Είναι τρομακτική η ομοιότητα τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ανθρώπους να μοιάζουν σε αγαπημένους μας ηθοποιούς, celebrities ή και ήρωες ταινιών. Ένα flashback αν κάνουμε η Kim Kardashian πρέπει να έχει γύρω στις 4 σωσίες, όμως αυτή τη φορά μιλάμε για κάτι πολύ πιο δυνατό από έναν σωσία.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος μοιάζει υπερβολικά -ή μπορεί και να είναι δεν ξέρουμε- με τον Harry Potter της καρδιάς μας. Σίγουρα αυτή τη στιγμή θα πιστεύεις ότι σου κάνουμε πλάκα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, όμως όχι, ο Nikolay Posled είναι ο πραγματικός Harry Potter και ζει στη Ρωσία.

https://www.instagram.com/p/

Ο νεαρός από το Krasnoyarsk είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον Daniel Radcliffe και οι fans του Harry Potter του ζητάνε πραγματικά να κάνει πολύ περίεργα πράγματα γι’ αυτούς. Ο ίδιος αναφέρει μάλιστα στους Siberian Times, πως πολλά κορίτσια του έχουν στείλει μηνύματα και του ζητάνε να γίνει ο πατέρας των παιδιών τους, λίγο περίεργο και creepy αν μας ρωτάς.

https://www.instagram.com/p/

Ο Nikolay μάλιστα ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε: «Μέχρι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μου δώσουν δημοσιότητα, κανείς δεν παρενέβαινε στη ζωή μου με κάποιο τρόπο. Τώρα αισθάνομαι άβολα. Δεν είμαι ηθοποιός και δεν κάνω καν τίποτα το εξαιρετικό».

https://www.instagram.com/p/

Να πούμε πάντως σε όλες τις wanna-be μανούλες που θέλουν να διαιωνίσουν το είδος τους με τον Nikolay, πως ο νεαρός είναι κατειλημμένος, καθώς έχει σοβαρή σχέση. Συγγνώμη κορίτσια!