Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχθηκε τη Χριστίνα Μπόμπα στο Survivor με τον πιο γλυκό τρόπο

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχθηκε τη Χριστίνα Μπόμπα στο Survivor με τον πιο γλυκό τρόπο

Δες την φωτογραφία που ανέβασε

Η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και μία εβδομάδα έχει «εγκαταλείψει» τη βαβούρα της πρωτεύουσας και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της εδώ στην Αθήνα, έφτιαξε τη βαλιτσούλα της και πέταξε για Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να βρεθεί για λίγους μήνες στο πλευρό του αγαπημένου της.

Το ζευγάρι πριν ξεκινήσει το reality επιβίωσης είχε αναφέρει σε κοινή του συνέντευξη πως δεν θα αφήσει την απόσταση να επηρεάσει τη σχέση τους και την αγάπη τους και έτσι η Χριστίνα Μπόμπα το έκανε πράξη, ταξιδεύοντας για μέρη τροπικά. Η όμορφη μελαχρινή καλλονή έχει ανεβάσει stories και φωτογραφίες στο Instagram της από την καθημερινότητα της εκεί, όμως ήρθε η ώρα να δούμε και την υποδοχή του Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής του reality κοινοποίησε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την Χριστίνα Μπόμπα, από τον χώρο που πραγματοποιείται το παιχνίδι των ερωτήσεων, γράφοντας στη λεζάντα: «There is a new sheriff in town», ενώ πρόσθεσε και το hashtag #mygirlishere (aka το κορίτσι μου είναι εδώ).

https://www.instagram.com/p/