Παρατήρησες τη μεγάλη αλλαγή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor;

Παρατήρησες τη μεγάλη αλλαγή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor;

Πιστεύουμε πως κάτι είδες

Εάν είσαι σωστός, πραγματικός και αληθινός Survivor fan και αν μας διαβάσεις έστω και λίγο (να, τόσο δα) τότε στο επεισόδιο που προβλήθηκε εχθές θα παρατήρησες σίγουρα μία μεγάλη διαφορά στο στρατόπεδο των διασήμων.

Όχι, δεν αναφερόμαστε στο γεγονός πως οι διάσημοι έπειτα από ένα αρνητικό σερί 7 ηττών, πήραν την τρίτη τους νίκη για αυτή την εβδομάδα, όχι δεν εννοούμε το γεγονός πως μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη όλοι στην παραλία των διασήμων έχουν βρει την ηρεμία τους και δεν τσακώνονται πια με τον Αγγελόπουλο (μέχρι και η Βαλαβάνη τον αγκαλιάζει), μιλάμε για κάτι πολύ πιο σημαντικό και πολύ πιο χτυπητό.

Πριν από ενάμιση μήνα λοιπόν θα θυμάσαι σίγουρα πως μέσα από αυτή τη στήλη είχες διαβάσει ποια είναι αυτά τα 5 πράγματα που δεν θέλουμε να ξαναδούμε στο Survivor. Και ενώ ο Bo την έχασε την κοιλίτσα του και ο Πάνος (μάνατζερ της καρδιάς) Αργιανίδης δεν αποχωρίστηκε ακόμη τη μπλούζα με τα αστέρια, η Λάουρα Νάργες ήταν εκεί για μία ακόμη φορά και μας έβγαλε ασπροπρόσωπες.

Αφενός κατάφερε να ρίξει μία βολή στη δεύτερη φορά που αγωνίστηκε πριν τη κερδίσει η Ειρήνη Κολλιδά, αφετέρου όσο περίεργο και αν σου φαίνεται αποχωρίστηκε αυτό το -άσχημο- φαρδύ πράσινο μπλουζάκι της που δεν έλεγε να βγάλει από πάνω της εδώ και ενάμιση μήνα.

Ναι, η γλυκιά Λαουρίτα -όπως την αποκαλούν- λίγο μετά την πρώτη της προσπάθεια θύμωσε που δεν κατάφερε να δώσει μία νίκη στην ομάδα της και από τα νεύρα, αλλά και τη ζέστη προφανώς έβγαλε τη μπλούζα της.

Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να καταγραφεί στα πρακτικά!