New couple alert: Ο star είναι και πάλι ερωτευμένος και μάλιστα με διάσημη κυρία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
New couple alert: Ο star είναι και πάλι ερωτευμένος και μάλιστα με διάσημη κυρία

Τέρμα πια οι ζήλειες και τα παιχνιδάκια

Μία καινούργια μέρα ξημέρωσε σήμερα και μπορεί χθες να αποχαιρετίσαμε την Ειρήνη Κολιδά από το Survivor, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ανέτειλε όμως ένα καινούργιο ζευγάρι και είναι και πολύ hot. Ίσως και να ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό.

Ο γνωστός τραγουδιστής φημίζεται για την «άστατη» ζωή του και τις φίλες που έχει κάθε τόσο, μέχρι και σχέση με την Kourtney Kardashian του χρεώθηκε ξανά, ωστόσο αυτή τη φορά έχει καινούργια σύντροφο και το λέμε με απόλυτη σιγουριά. Αν δεν μας πιστεύεις υπάρχουν και οι αποδείξεις φυσικά.

Ο Justin Bieber φαίνεται πως πήρε απόφαση το γεγονός ότι η Selena Gomez και ο Weeknd είναι πια μαζί και έτσι αποφάσισε να ρίξει αλλού άγκυρα. Ο 23χρονος τραγουδιστής απαθανατίστηκε με νέα σύντροφο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που τον μετέφερε στην έξοδο του και φυσικά δεν έλειψαν τα τρυφερά τετ-α-τετ μεταξύ τους.

justin bieber mystery girls car brazil spl 8 copy

Η Luciana Chamone είναι η όμορφη μελαχρινή που συνόδευε τον Justin και όπως όλα δείχνουν από τις φωτογραφίες πρόκειται για το νέο ζευγάρι του Hollywood.

justin bieber mystery girls car brazil spl 9