Επιτέλους! Ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς είναι γεγονός και είναι προ των πυλών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς είναι γεγονός και είναι προ των πυλών

Και βρήκαν και που θα μείνουν

Εδώ και πέντε μήνες το διάσημο ζευγάρι μας αναφέρει συνεχώς πως σχεδιάζει να παντρευτεί κι εμείς γάμο ακούμε και γάμο δεν βλέπουμε. Μετά από αυτό το μεγάλο βήμα όμως, όλα είναι πια σίγουρα και ο γάμος βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

Κάπου μέσα στον Νοέμβριο το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως σκοπεύει να παντρευτεί πριν βγει το 2016, ωστόσο αυτό άλλαξε μιας η τραγουδίστρια αποφάσισε πως θέλει να αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτό θα το έκανε με οποιονδήποτε τρόπο. Τελευταία μάλιστα ακούστηκε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ώστε να υιοθετήσει ένα.

Δεν γνωρίζουμε τη έκβαση είχε αυτή της η προσπάθεια, τα καινούργια νέα όμως τη θέλουν να παντρέυεται άμεσα, μιας και βρήκε ήδη το που θα μετακομίσει με την οικογένεια της. Η Gwen Stefani και o Blake Shelton πριν από μερικές ημέρες βρέθηκαν στην Οκλαχόμα με τα παιδιά τους σε ένα πολύ όμορφο και ήσυχο μέρος (κάτι που έμοιαζε με φάρμα -ας το πούμε-) και αποφάσισαν πως μόλις γίνει ο γάμος τους θα μετακομίσουν από το Hollywood στην Οκλαχόμα.

blake shelton gwen stefani plans to settle down lead

Η star μάλιστα ανέφερε για το συγκεκριμένο μέρος πως μοιάζει με τον Παράδεισο και πως όταν παντρευτεί με τον Blake θα είναι ακριβώς σε αυτό το ίδιο μέρος. Ο γάμος τους είναι πιο κοντά από ποτέ και αυτό είναι σίγουρο ότι πιο όμορφο ακούσαμε σήμερα.