Τι συμβαίνει με τη Jessica Biel και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι συμβαίνει με τη Jessica Biel και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της;

Θα γίνουν πράγματι γονείς;

Κατά καιρούς στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δημοσιεύματα και ειδήσεις για τους αγαπημένους μας celebrities σχετικά με την προσωπική τους ζωή και όχι μόνο. Άλλοι παντρεύονται, άλλοι χωρίζουν και υπάρχουν και αυτοί που ετοιμάζονται να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την οικογένεια τους.

Ανάμεσα σε αυτά τα ζευγάρια ανήκει και η Jessica Biel με τον Justin Timberlake, οι οποίοι σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα σε λίγο καιρό πρόκειται να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την οικογένεια τους, αφού η όμορφη ηθοποιός είναι έγκυος. Η Jessica Biel ήθελε πάντα μεγάλη οικογένεια και όπως όλα δείχνουν σύντομα η επιθυμία της θα γίνει πραγματικότητα.

Η είδηση αυτή θα μπορούσε να είναι η πιο τέλεια της ημέρας και να μας κάνει να χαρούμε απίστευτα, εάν όμως ήταν αληθινή. Δυστυχώς όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού που έψαξε και βρήκε και μεταδίδει το Gossip Cop τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης είναι πέρα για πέρα αναληθή, μιας και η Jessica Biel ούτε κατά διάνοια δεν είναι σε ενδιαφέρουσα.

Κρίμα πάντως, γιατί εκτός από τους ίδιους και ο μικρός Silas θα ήθελε ένα αδερφάκι. Να αναφέρουμε ωστόσο, πως το δεύτερο παιδάκι είναι στα σχέδια του ζευγαριού, αλλά όχι στα άμεσα.