Το υπέρογκο ποσό που ξοδεύoυν οι Clooney για κάτι που πραγματικά δε φαντάζεσαι

Ερμιόνη Σαρρή
Το υπέρογκο ποσό που ξοδεύoυν οι Clooney για κάτι που πραγματικά δε φαντάζεσαι

Εσύ πώς την κρίνεις την κίνησή τους αυτή; 

Η οικογένεια Clooney πρόκειται να αυξηθεί κατά δύο μέλη μέσα στους επόμενους μήνες. Μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται η γέννηση των δίδυμων και όπως καταλαβαίνεις οι προετοιμάσιες είναι πυρετώδεις. Οι δυο τους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τα ονόματα των μωρών αλλά η Cindy Crawford έχει αποκαλύψει πως περιμένουν ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι.

Όπως διαβάσαμε στα ξένα δημοσιεύματα, το ζευγάρι ανακαινίζει πλήρως την οικία του στο Λονδίνο με αποτέλεσμα να έχουν φέρει τα πάνω κάτω στη γειτονιά τους. Σκέψου πως στο νέο τους σπίτι θα υπάρχει σινεμά 12 θέσεων και γήπεδο τένις.

George Clooney and Amal Clooney 1 1

Το ζευγάρι, λοιπόν, έχει ξοδέψει περίπου 50.000 δολάρια σε δώρα για τους γειτονές του ώστε να ζητήσουν συγγνώμη για την ταλαιπωρία και τη φασαρία. Ο θόρυβος και οι παπαράτσι έχουν δημιουργήσει έναν μικρό χαμό στη γειτονιά και οι περισσότεροι έφτασαν στα όριά τους. Για αυτό οι Clooney πήραν τα μέτρα τους!

Η Amal και ο George τους κάνουν δώρα, όπως ολιγοήμερες διακοπές σε ξενοδοχεία για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους αλλά και την κατανόησή τους.