Τους τσακώσαμε! Η εμφάνιση των δύο σταρς που φούντωσε τις φήμες για ένα νέο έρωτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τους τσακώσαμε! Η εμφάνιση των δύο σταρς που φούντωσε τις φήμες για ένα νέο έρωτα

Είναι αυτό το νέο ζευγάρι της showbiz;

Το τελευταίο διάστημα τα νέα που μας έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι κυρίως χαρμόσυνα, μιας και στην πλειοψηφία τους αφορούν γάμους, αρραβώνες, εγκυμοσύνες, αλλά και νέες σχέσεις. Μόλις χθες μάθαμε πως η Margot Robbie εκτός από τον μυστικό της γάμο μας φύλαγε ακόμη μία έκπληξη, αφού δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι έγκυος.

Λίγες ώρες αργότερα δύο νέοι εμφανίζονται μαζί σε τρυφερή βόλτα, αφήνοντας μας να καταλάβουμε πως μάλλον μιλάμε για το νέο ζευγάρι του Hollywood. H Paris Jackson και ο Nick Jonas Φάνηκαν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, αφού ο φακός τους τσάκωσε να βγαίνουν μαζί από ένα παγωτοπωλείο στην Tarzana της California το Σαββατοκύριακο. Άνθρωποι που τους είδαν μαζί ανέφεραν πως ήταν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον και πως σίγουρα η σχέση τους δεν είναι φιλική.

FFN Paris Jackson SCP 03212017 52352257

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Entertainment Tonight η Paris και ο Nick έμοιαζαν με δύο ερωτευμένα «πιτσουνάκια», καθώς περπατούσαν έξω από το Wanderlust Creamery. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το νέο ζευγάρι έμεινε περίπου δέκα λεπτά μέσα στο κατάστημα, πριν πάρει και πάλι το δρόμο για την επιστροφή στο σπίτι.

Πολλοί από τους φαν της Paris είναι πολύ ενθουσιασμένοι που βγαίνει με τον Nick, καθώς τον Μάρτιο απαθανατίστηκε να φιλιέται με έναν άγνωστο άντρα, για τον οποίο δεν μάθαμε ξανά τίποτα από τότε. Αν οι φήμες είναι αληθινές πάντως, σίγουρα είναι ένα πολύ γλυκό και όμορφο ζευγάρι.