Το σώμα της σταρ τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα, δεν είναι σίγουρα αυτό που περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το σώμα της σταρ τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα, δεν είναι σίγουρα αυτό που περίμενες

Σαν να μην γέννησε ποτέ

Μόλις τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η γλυκιά ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον έρωτα της ζωής της. Η σταρ διανύει ίσως τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της με την κορούλα της και σίγουρα αυτό είναι το πιο όμορφο από όλα τα συναισθήματα.

Και μπορέι να μην έχει ολοκληρωθεί ούτε ένας μήνας από τότε που η ηθοποιός γέννησε, όμως το σώμα της μοιάζει σα να μη γέννησε ποτέ. Ουκ ολίγες φορές έχουμε δει τις stars του Hollywood μετά την εγκυμοσύνη τους να χάνουν τα κιλά, όμως αυτή τη φορά έχουμε μείνει πραγματικά άφωνες.

Η Amanda Seyfried μπορεί να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το νέο μέλος της οικογένειας της, όμως και εμείς τρίβουμε τα μάτια μας με το σώμα της. Σχεδόν ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της, η γλυκύτατη ηθοποιός και νέα μανούλα έχει χάσει τελείως τα κιλά της εγκυμοσύνης και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες παρακάτω.

3F3A9B6C00000578 4410890 image a 69 1492132546249

Με μάυρο κολάν, λευκό T-shirt και μαύρη ζακέτα η ηθοποιός απαθανατίστηκε σε έξοδο της στο Los Angeles και σίγουρα το μόνο που μπορούμε να της δώσουμε μετά από τέτοια εμφένιση είναι συγχαρητήρια.

Πηγή: DailyMail