Το τρίτο παιδάκι είναι προ των πυλών! Η Kim Kardashian περιμένει παιδάκι αλλά όχι δεν είναι έγκυος

Το τρίτο παιδάκι είναι προ των πυλών! Η Kim Kardashian περιμένει παιδάκι αλλά όχι δεν είναι έγκυος

Βρήκε την παρένθετη μητέρα που ζητούσε;

Η Kim Kardashian εδώ και ενάμιση μήνα περίπου έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να αποκτήσει ένα τρίτο παιδάκι, όποιες επιπτώσεις κι αν έχει αυτό για την υγεία της. Η reality star έχει αναφέρει στο παρελθόν, πως μία ακόμη εγκυμοσύνη μπορεί να την βλάψει, καθώς θα γίνει μεγάλη ζημιά στη μήτρα της.

Ο μόνος τρόπος να αποκτήσει ένα παιδάκι είναι να κάνει μία εγχείριση, η οποία θα προστατέψει κατά κάποιο τρόπο τη μήτρα της και η οποία θα είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη για την υγεία της. Έτσι λοιπόν σκέφτηκε να στραφεί στην αναζήτηση μιας παρένθετης μητέρας, η οποία θα μπορέσει να κυοφορήσει το παιδάκι της.

Στο παρελθόν η Chrissy Teigen είχε αναφέρει πως με χαρά θα βοηθούσε την κολλητή της φίλη, ωστόσο η Kim φαίνεται πως έχει ήδη βρει ποια θα είναι αυτή. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πριν από λίγες ημέρες στο Los Angeles και η κοιλιά της ήταν απίστευτα επίπεδη. Η έξοδος της αυτή έγινε μόλις λίγο χρονικό διάστημα, αφού η reality star Shawna Craig προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για την Kim και τον Kanye West.

3F7841CD00000578 4434166 Family Kim is pictured at Easter with her husband Kanye West and a 157 1492809737628

Και όπως όλα δείχνουν η star σοβαρολογεί και το εννοεί, αφού το 2015 έγινε παρένθετη μητέρα για την θετή της κόρη, η οποία πιο πριν υπέφερε από μία αποβολή. Το μόνο σίγουρο λοιπόν, είναι πως η star θέλει οπωσδήποτε να βοηθήσει την Kim.