Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ταξιδεύει πίσω στην Ελλάδα και αυτό είναι το πρώτο της post στο Instagram

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ταξιδεύει πίσω στην Ελλάδα και αυτό είναι το πρώτο της post στο Instagram

Και άκρως αινιγματικό...

Ως φανατικοί τηλεθεατές του Survivor (όπως και ο μισός ελληνικός πληθυσμός) αν μας ρωτάς τι ήταν αυτό που τις τελευταίες εβδομάδες μας σόκαρε περισσότερο, τότε με απόλυτη σιγουριά σου απαντάμε πως ήταν η οικειοθελής αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Κανένας Χανταμπάκης και κανένας μάνατζερ ράγμπι δεν υπήρχε πια στο μυαλό μας. Εδώ που τα λέμε ο πρώτος μας πέρασε απαρατήρητος και στην αποχώρηση του ανοίξαμε σαμπάνια. Και αν αναρωτιέσαι γιατί, το bullying που ασκούσε στην αγαπημένη μας Ειρήνη, παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της κλίκας του, θεωρούμε πως είναι η απάντηση που χρειάζεσαι.

Πιστέψαμε όμως πως η Ειρηνάρα μας είναι δυνατή και θα επιβιώσει, αφού όμως έδιωξε τον αρχηγό της κλίκας, αποφάσισε και η ίδια να αποχωρήσει προκειμένου να βρει και πάλι την ψυχική της ηρεμία. Ήταν μία αποχώρηση που μας τάραξε περισσότερο και από το γεγονός πως η Λάουρα Νάργες έβγαλε τη μπλούζα της μετά από δύο σχεδόν μήνες. Συμβαίνουν όμως αυτά και έτσι το δεχτήχαμε κι εμείς χωρίς "υστερίες". Η όμορφη τραγουδίστρια, αφού ηρέμησε μερικές ημέρες και ξεκουράστηκε, αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Στο προσωπικό της account στο Instagram κοινοποίησε το πρώτο της αινιγματικό ποστ, ενώ στα stories της ανεβασε μία φωτογραφία με το διαβατήριο της, στην οποία έγραφε: "Όλα τα συναισθήματα μαζί, νομίζω θα σκάσει η καρδιά μου".

18035642 10208334449028052 590304845 n