Προβλήματα στον παράδεισο; Ο William είναι η αιτία, που η Kate Middleton δεν θέλει τρίτο παιδί

Προβλήματα στον παράδεισο; Ο William είναι η αιτία, που η Kate Middleton δεν θέλει τρίτο παιδί

Τι συνέβη; Τι έκανε ο πρίγκιπας;

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν κάποιες φήμες, που θέλουν την Kate Middleton να βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, περιμένοντας το τρίτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα William. Και μπορεί μέχρι τώρα να μην είχαμε κάποια διάψευση ή έστω επιβεβαίωση γι’ αυτό το γεγονός, οι δηλώσεις της Δούκισσας όμως στο Radio 1 εμμέσως πλην σαφώς, ανέφεραν πως δεν πρόκειται να κάνουν τρίτο παιδί.

Σύμφωνα λοιπόν, με την Kate, ο λόγος που εκείνη άρχισε να ακυρώνει τα σχέδια του να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί, είναι ξεκάθαρα ο πρίγκιπας William. Συγκεκριμένα αναφέρει, πως αποκλείουν το γεγονός του να κάνουν ένα ακόμη παιδί, μιας και ο πρίγκιπας είναι πάντα απών.

royals 61

Και δεν εννοούμε πως δεν βρίσκεται στο παλάτι, αλλά πως είναι απών από τη ζωή των παιδιών, πως δεν ασχολείται. «Το να έχεις ένα παιδί και ειδικά το πρώτο σου, η ζωή σου αλλάζει πάρα πολύ. Τίποτα δεν μπορεί να προετοιμάσει πραγματικά γι’ αυτό που σε περιμένει. Θυμάμαι τις πρώτες μέρες με τον George, δεν είχα ιδέα τι πραγματικά έπρεπε να κάνω, παρά το γεγονός πως είχα διαβάσει τόσα βιβλία.Τίποτα δεν μπορούσε να με προετοιμάσει γι’ αυτό που θα ερχόταν», ανέφερε σε συνέντευξη της η Kate.

Η Δούκισσα του Cambridge έχει δηλώσει πολλές φορές, πως νιώθει συχνά μοναξιά και απόμονωση στο σπίτι. Και φυσικά το συναίσθημα αυτό γίνεται ακόμη πιο έντονο, όταν έχεις δύο μικρά παιδιά και έναν σύζυγο, ο οποίος απουσιάζει συνεχώς λόγω δουλειάς. Επειδή λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να μεγαλώσει μόνη της ένα τρίτο παιδί, δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν θα υπάρξουν ξανά συζητήσεις και σκέψεις για ένα καινούργιο μέλος.